ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερνάνι: "Τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση"

Ερνάνι: "Τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση"

Δηλώσεις έκανε ο Ερνάνι μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Βέροια και τη νίκη των Πειραιωτών με 2-0 χάρη στα γκολ των Ιντέγε και Ντουρμάζ. Αναλυτικά όσα είπε.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ερνάνι στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε στο ματς με τη Βέροια. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος κόντρα στον Πλατανιά για το πρωτάθλημα είχε σκοράρει εις διπλούν, είπε πως πλέον προσαρμόστηκε και ότι τώρα νιώθει αυτοπεποίθηση.

"Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πολύ, ο αντίπαλος είχε κλειστεί καλά και δε μας επέτρεπε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ήμασταν πιο δυνατοί στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να βάλουμε το πρώτο, μετά βάλαμε και το δεύτερο και όλα καλά", δήλωσε αρχικά ο Ερνάνι και συνέχισε για το παιχνίδι του: "Αυτό που προσπαθώ να βρω χώρους, να ανοίξω διαδρόμους για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να γίνει πιο εύκολο".

Για τον εαυτό του και το πόσο ανεβασμένος είναι στα τελευταία παιχνίδια: "Χρειάστηκα χρόνο να προσαρμοστώ, τώρα νιώθω αυτοπεποίθηση, έχω καταλάβει την ομάδα, τώρα ξέρω τι ζητάει ο προπονητής μου και αυτά προσπαθώ να κάνω".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, είπε: "Είναι πιο σκληρό και δύσκολο το πρωτάθλημα, έχει καλές ομάδες, καλό πρωτάθλημα, όπως και το πορτογαλικό, έχει καλό επίπεδο".

Για το που προτιμάει να παίζει, ανέφερε: "Το ίδιο μου κάνει και δεξιά και αριστερά".

Για τα φάουλ που βάζει ο Ολυμπιακός, τόνισε: "Προπονούμαστε καλά στα φάουλ και όταν μας δίνεται η ευκαιρία σε έναν αγώνα, προσπαθούμε να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Για το παιχνίδι με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, σχολίασε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζουμε στο γήπεδά μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας πιστεύω πως θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ