ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερνάνι: "Να κερδίσω μια θέση στην Πόρτο"

Ερνάνι: "Να κερδίσω μια θέση στην Πόρτο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερνάνι επιβεβαίωσε με συνέντευξή του σε πορτογαλικό μέσο όσα έγραφε την Δευτέρα το Sport24.gr ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει -όπως όλα δείχνουν- στην Πόρτο.

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Record” έδωσε ο Ερνάνι, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι το καλοκαίρι εκτός απροόπτου θα γυρίσει στην Πόρτο με στόχο να διεκδικήσει την παραμονή του στο ρόστερ της.

“Θέλω να επιστρέψω στην Πόρτο και να κερδίσω μία θέση. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος και έτσι βλέπω το μέλλον μου. Αναμφισβήτητα, αυτή τη στιγμή, είμαι αφοσιωμένος μόνο στον Ολυμπιακό. Συνεπώς θα δούμε τι θα συμβεί το καλοκαίρι”, είπε ο Πορτογάλος και αναφέρθηκε στη συνέχεια για το παιχνίδι με τον Αστέρα:

“Ήταν ένα παιχνίδι ξεχωριστό για διάφορους λόγους. Πρώτον γιατί ήταν τα πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα και είχα την επιθυμία να αφήσω το στίγμα μου. Δεύτερον, γιατί προερχόμουν από τραυματισμό, και αυτό ήταν ένα σημάδι ότι είμαι 100% έτοιμος. Και φυσικά γιατί έχουμε κατακτήσει ήδη τον τίτλο”.

Τέλος, μίλησε για τους στόχους που έχει με τον Ολυμπιακό στα εναπομείναντα ματς: “Αυτή η τελική ευθεία είναι πολύ σημαντική για μένα. Ελπίζω αυτός ο τίτλος να είναι ο πρώτος από τους πολλούς που θα ακολουθήσουν. Τώρα θέλω να τελειώσω τη σεζόν με θαυμάσιο τρόπο.

Ξέρω ότι κοιτάζουν την πρόοδό μου και θα κάνω τα πάντα, ώστε να βελτιωθώ και να εξελίσσομαι σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να φτάσω τα 10 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Μέχρι στιγμής έχω έξι, αλλά υπάρχουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια, συνεπώς νομίζω πως είναι κάτι εφικτό”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ