ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερνάνι: "Μπορούν να βασιστούν επάνω μου"

Ερνάνι: "Μπορούν να βασιστούν επάνω μου"

Ο Ερνάνι, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, έστειλε το δικό του μήνυμα στον "ερυθρόλευκο" κόσμο, τονίζοντας πως μπορούν να βασιστούν επάνω του για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έφτασε στην χώρα μας το απόγευμα της Τετάρτης (2/9), πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και έτσι ολοκληρώθηκε και τυπικά η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, η οποία εξάλλου είχε ανακοινωθεί ήδη από τις 31 Αυγούστου.

Ο Ερνάνι Ζόρζε Σάντος Φόρτες (όπως είναι το πλήρες όνομα του), στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα προοπτική της καριέρας του.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πιστεύω πως θα είμαι ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να κατακτήσω πολλούς τίτλους και να κάνω μία πάρα πολύ καλή σεζόν",τόνισε αρχικά μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV και συνέχισε:

"Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω όλους τους στόχους μου με την ομάδα".

Τέλος, ο Πορτογάλος εξτρέμ έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού λέγοντας:

"Μπορούν να βασιστούν επάνω μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και με τα γκολ μου και με την καλή μου απόδοση, για να κατακτήσουμε τα πάντα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ