ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερνάνι αλά… Ντουρμάζ!

Ερνάνι αλά… Ντουρμάζ!

Η Πόρτο ετοιμάζεται να «χτυπήσει» την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Ερνάνι. Ποιες οι ομοιότητες με την περσινή μεταγραφή του Ντουρμάζ στους "ερυθρόλευκους";

Κοντά στην απόκτηση του Μεξικανού μεσοεπιθετικού Χεσούς Κορόνα από την Τβέντε βρίσκεται η Πόρτο και ανοίγει πλέον η πόρτα της εξόδου για τον Ερνάνι. Ο 24χρονος Πορτογάλος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των «δράκων», κάτι που αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι δεν ήταν καν στην 18άδα στα πρώτα δύο ματς του πορτογαλικού πρωταθλήματος με Γκιμαράες (3-0) και Μαρίτιμο (1-1).

Ο Ολυμπιακός έχει ανοικτές τις κεραίες του, παρακολουθεί διακριτικά τη συγκεκριμένη υπόθεση και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο Ντραγκάο. Αν τελειώσει θετικά η ιστορία με τον Κορόνα, τότε δεν αποκλείεται η ίδια η Πόρτο να χτυπήσει την πόρτα των Πειραιωτών για τον Ερνάνι. Από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζει, θα αναγκαστεί να βγει στην… πιάτσα για να του βρει ομάδα. Και που θα απευθυνθεί; Σε συλλόγους που είχαν ασχοληθεί με τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Πάντως, η ιστορία με τον Ερνάνι έχει κάποιες ομοιότητες με όσα έγιναν πέρσι τέτοιο καιρό με τον Ντουρμάζ. Ο Ολυμπιακός είχε φτάσει μία ανάσα από την απόκτησή του γύρω στα τέλη Ιουλίου. Τότε όμως, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, «κλωτσούσε» ο Σουηδός επειδή προτιμούσε να πάει σε μία εκ των Φενέρ, Μπεσίκτας ή Γαλατά που επίσης είχαν εκφράσει ενδιαφέρον. Οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να αποσύρουν την πρότασή τους και προχώρησαν στην απόκτηση του Αφελάι. Μετά τον Δεκαπενταύγουστο όμως, οι άνθρωποι της Γκεντσλερμπιρλιγκί βλέποντας ότι οι συζητήσεις με Φενέρ, Γαλατά και Μπεσίκτας δεν οδηγούσαν πουθενά, ήρθαν σε επαφή με τον Ολυμπιακό και σε χρόνο – ρεκόρ ο παίκτης πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα!

Υπάρχουν λοιπόν εν μέρει κάποιες ομοιότητες στις δύο ιστορίες. Απλώς τώρα δεν «κλωτσάει» ο Ερνάνι (ίσα-ίσα που ο παίκτης είχε πει στον Σίλβα ότι θέλει να πιάσει λιμάνι), αλλά η Πόρτο που δεν ήθελε με τίποτα να μπει οψιόν αγοράς και είχε θέσει το ενοίκιο στο 1,5εκ. ευρώ.

Με βάση τις νεότερες πληροφορίες που μας έρχονται από την Πορτογαλία, με το που κλείσουν οι «δράκοι» τον Κορόνα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν εκ νέου συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ώστε ο παίκτης να ντυθεί τελικά στα «ερυθρόλευκα».

* Διαψεύδουν στον Ολυμπιακό τα δημοσιεύματα από την Γαλλίαπερί συμφωνίας των Πειραιωτών με την Τζένοα για τον Αρτούρ Μαζουακού. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα», έλεγαν χαρακτηριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ