ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερνάνι: "Αφιερώνω τα γκολ στην ομάδα"

0-2
0-2 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για τα γκολ κόντρα στον Αστέρα, τις δυσκολίες της προσαρμογής του στον Ολυμπιακό αλλά και το μέλλον του, μίλησε ο Ερνάνι μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Τι δήλωσε ο Ντουρμάζ.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τα πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα. Το είχα κάνει στο Κύπελλο, είμαι χαρούμενος που το έκανα και στο πρωτάθλημα, αφιερώνω τα γκολ στην ομάδα.

Από τότε που κατακτήσαμε και μαθηματικό τον τίτλο, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε το ίδιο, με νίκες. Είμαι χαρούμενος που το καταφέρνουμε", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος εξτρέμ στην κάμερα της NOVA και συνέχισε σχετικά με το μέλλον του:

"Περιμένω να τελειώσει πρώτα η χρονιά. Να πάνε όλα καλά και μετά το τέλος θα αρχίσω να σκέφτομαι. Θέλω να δουλεύω καλά, να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά και να δείξει ο Ολυμπιακός γιατί είναι πρωταθλητής.

Η χρονιά άρχισε με μεγάλες προσδοκίες, αλλά δεν ξεκίνησα καλά. Δυσκολεύτηκα πολύ να προσαρμοστώ. Θέλω να τελειώσω καλά τη σεζόν. Δεν πηγαίνουν πάντα καλά τα πράγματα. Πρέπει να συνδυάζεις τύχη με ικανότητα, δεν αρκεί να είσαι μόνο ένας καλός παίκτης".

Ο Ερνάνι ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Φορτούνης μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού:

"Ναι το πιστεύω. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, με μεγάλη αντίληψη του παιχνιδιού και αν συνεχίσει θα γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Οι παίκτες δουλεύουν για να βελτιώνονται. Θέλουμε πάντα να δίνουμε μία καλή εικόνα στους φιλάθλους".

Ντουρμάζ: "Πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο"

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι της Τρίπολης έκανε και ο Σουηδός διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ. Αναλυτικά:

"Σήμερα δεν παίξαμε όπως παίζουμε σε άλλα παιχνίδια και δεν κάναμε όσα συνήθως. Πράγματα που όταν τα κάνουμε κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει.

Ωστόσο το σημαντικό είναι πως εμείς σκοράραμε δύο γκολ και πως πήραμε τη νίκη. Μπορεί να έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά δεν πρέπει να ρίξουμε το ρυθμό μας και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά.

Εγώ έχω κίνητρο όπως και οι υπόλοιποι και θα είμαι στους παίκτες που θα παίξουν στο Euro. Πρέπει να παίζουμε καλά και στα ενενήντα λεπτά και θέλω να είμαι έτοιμος. Πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο.

Όταν παίζουμε στο γήπεδό μας ο κόσμος μας βοηθάει, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, θέλουμε να έχουμε μόνο νίκες στην έδρα μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ