ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εργομετρικές εξετάσεις για την Κ-20

Εργομετρικές εξετάσεις για την Κ-20

Οι παίκτες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν σε εργομετρικά, στην διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της προετοιμασίας. Φιλικό με τον Πανιώνιο την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Στις πρώτες εργομετρικές μετρήσεις της σεζόν υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Κ-20 του Ολυμπιακού στην διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της προετοιμασίας.

Οι μετρήσεις έγιναν και φέτος στο εργομετρικό κέντρο "Life Ergo" στο ΟΑΚΑ και ήδη ο Βασίλης Βούζας μαζί με τους συνεργάτες του έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για την προπόνηση και όχι μόνο κάθε ποδοσφαιριστή. Μέσα στην σεζόν θα πραγματοποιηθούν και άλλες εργομετρικές μετρήσεις.

Εργομετρικές εξετάσεις για την Κ-20
Εργομετρικές εξετάσεις για την Κ-20

Φιλικό με Πανιώνιο

Φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (Κ-20) θα δώσει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού την Κυριακή 31 Ιουλίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Δυο ημέρες αργότερα (2/8) η Κ-20 αναχωρεί για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη του Ατρόμητου Αθηνών, το Σάββατο 20 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Στις 27/8 είναι προγραμματισμένη η έναρξη του ΠρωταθλήματοςSuperLeagueK-20.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ