ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εργομετρικά και πάρε-δώσε

Εργομετρικά και πάρε-δώσε
INTIME SPORTS

Από την Δευτέρα (6/7) ξεκινάει ουσιαστικά η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό με εργομετρικά στο Αθλητικό Ρέντη, ενώ αναμένονται μεταγραφικά πάρε-δώσε μέσα στην εβδομάδα.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (6/7) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Μέχρι και την Τετάρτη (8/7) σταδιακά όλοι οι εν δυνάμει ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων" θα περάσουν από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις. Έτσι λοιπόν ο Μάρκο Σίλβα με τους βοηθούς του, τους γυμναστές και το ιατρικό επιτελείο, θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για κάθε παίκτη και με βάση αυτή θα σχηματιστούν τα γκρουπ στην προετοιμασία, ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας.

Την Πέμπτη (9/7) ενδεχομένως θα γίνει ένα χαλάρωμα και ο Σίλβα θα ανακοινώσει ποιοι θα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα αναχωρήσει την Παρασκευή (10/7) για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου μέχρι τις 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα μεταβεί με απευθείας πτήση από την Αυστρία στην Τουρκία, προκειμένου να συμμετάσχει στο "Afyon Cup", που θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 25 Ιουλίου.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό μέτωπο, δεν παρατηρήθηκε κάποια σημαντική κίνηση, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο εξαιτίας των εξελίξεων στην πολιτική σκηνή της χώρας και το δημοψήφισμα της Κυριακής. Ο Ρομπέρτο εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Ισπανίας, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει φως για ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Η Βαλένθια εξακολουθεί να τον θέλει αλλά την ίδια ώρα της φαίνονται πολλά τα 8 εκατομμύρια που απαιτούνται για την απόκτηση του, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης δίνει τα λεφτά αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ δεν έχει εγγυήσεις ότι θα παίζει βασικός. Και για αναπληρωματικός του Όμπλακ μάλλον δεν ψήνεται. Ο Ρομπέρτο θα είναι κανονικά στην πρώτη του Ολυμπιακού την Δευτέρα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

"Λυσσάει" η Τίγκρες...

... αλλά δεν έχει τύχη. Ο Ολυμπιακός αν δεν είχε πάρει εγγυήσεις ότι ο Άλαν Πουλίδο είναι ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα της αρεσκείας του δεν θα προχωρούσε στην ανακοίνωση της απόκτησης του. Διαφορετικά θα το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή. Αυτό λέει η λογική.

Η Τίγκρες επιμένει να θέλει να βάλει εμπόδια στον Μεξικανό διεθνή επιθετικό, να του κάνει τη ζωή δύσκολη όσο μπορεί. Προφανώς ξέρει ότι ο παίκτης δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψει στον Μοντερέι για λογαριασμό της, ωστόσο ελπίζει να πάρει κάποιο ποσό ως αποζημίωση.

"Τώρα εμφανίστηκε ξανά ο Ολυμπιακός. Θα υποστεί τις συνέπειες της ομάδας που θέλει να υπογράψει έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο με κάποια άλλη.

Ο Πουλίδο έχει ενεργό συμβόλαιο με την ομάδα και είναι φανερό ότι ο Αλαν δεν θέλει να το αναγνωρίσει. Κανονικά όμως έπρεπε ο Ολυμπιακός να έρθει να μιλήσει με εμάς όπως το έκαναν άλλες τέσσερις μεξικάνικες ομάδες", τόνισε ο πρόεδρος της Τίγκρες. Ωστόσο συντηρεί το θέμα για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά και αυτόν που αναφέραμε παραπάνω.

Ξεκαθαρίζει για Μιλιβόγεβιτς - Ντουρμάζ

Ο Σέρβος και ο Σουηδός εξακολουθούν να θεωρούνται πρωταρχικοί στόχοι για την Φενέρμπαχτσε και τον Βίτορ Περέιρα. Η κατάσταση τους, αναφορικά με την πώληση τους ή μη στην τουρκική ομάδα, θα ξεκαθαρίσει νωρίς μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Και αυτό γιατί σε περίπτωση συμφωνίας για την παραχώρηση τους, ο Ολυμπιακός οφείλει να ψάξει άμεσα για τους αντικαταστάτες προκειμένου να τεθούν στην διάθεση του Σίλβα.

Ο Παπακουλί Ντιοπ είναι παίκτης κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, με τον Σενεγαλέζο διεθνή κεντρικό μέσο να είναι πλέον ελεύθερος από την Λεβάντε. Ίδια περίπτωση είναι και ο Βραζιλιάνος Νενέ, την ώρα που ο Ολυμπιακός ψάχνει για κάτι ακόμη καλύτερο στις συγκεκριμένες θέσεις.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γούτα της Ξάνθης παραμένουν οι Πειραιώτες, την στιγμή που στο εξωτερικό επιμένουν για φλερτ με τον Ανχελέρι, τον 32χρονο Αργεντίνο στόπερ.

Μετά την Μπενφίκα και η Φιορεντίνα κλείνει το μάτι στον Ελαμπντελαουί, με το συμβόλαιο του Νορβηγού διεθνή μπακ με τους "ερυθρόλευκους" να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016. Πράγμα που σημαίνει ότι είτε θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό μέσα στο καλοκαίρι, είτε θα πωληθεί για να μην τον χάσουν τσάμπα στο Λιμάνι το επόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ