ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επτάρα και "3 στα 3" οι Νέοι του Ολυμπιακού

Επτάρα και "3 στα 3" οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος K-20. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 7-0 τον Πλατανιά και έκαναν το "3 στα 3".

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε το πρωί του Σαββάτου στο Ρέντη ο Ολυμπιακός σ’ αγώνα του Πρωταθλήματος Super League K-20. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 7-0 τον Πλατανιά για την 3η ημέρα της διοργάνωσης και έμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας και 12-0 τέρματα!

Ο Ολυμπιακός είχε πάρα πολύ καλό ρυθμό και στα 90’ λεπτά και πραγματοποίησε μια πολύ καλή πρόβα εν όψει της πρεμιέρας του UEFA Youth League την Τετάρτη (12:00) στο Ρέντη μ’ αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.

Δυο γκολ πέτυχαν ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Κώστας Κιρτζιαλίδης και από ένα ο Γιάννης Λάτσι, ο Αντώνης Βατουσιάδης και ο Γιώργος Μανθάτης. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 10’ όταν και ο Μανθάτης εκτελεί κόρνερ και ο Βατουσιάδης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 34’ ο Ανδρούτσος μετά από ωραίο συνδυασμό και πάσα του Λάτσι με πλασέ «γράφει» το 2-0 και στο 45’ ο Λάτσι μετά από χτύπημα φάουλ του Σάλιακα πιάνει κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή και διαμοφώνει το 3-0 που είναι και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος αρχίζει με γκολ του Μανθάτη στο 52’ με ωραίο σουτ ενώ στο 56’ ο Ανδρούτσος εκμεταλλεύεται λάθος απόκρουση του Ευθυμάκη σε σουτ του Σάλιακα και με πλασέ κάνει το 5-0.

Στο 66’ ο αρχηγός Λάτσι (το περιβραχιόνιο στον Σάλιακα) αφήνει την θέση του στον Κιρτζιαλίδη και ο τελευταίος σκοράρει δυο φορές για το 7-0. Στο 85’ μετά από φοβερό συνδυασμό του με τον Τσιμίκα ο Κιρτζιαλίδης πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ που «κρεμάει» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και καταλήγει στα δίχτυα και στο 90’ ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Ανδρούτσου η μπάλα φτάνει στον Κιρτζιαλίδη και αυτός την στέλνει πάλι στα δίχτυα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά από τον αγώνα τόνισε: «Μπράβο στα παιδιά. Είχαν πολύ καλό ρυθμό σ’ όλο τον αγώνα και δεν άφησαν τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρία. Φτιάξαμε πολλές φάσεις πετύχαμε γκολ αλλά τώρα έχουμε την Μπάγερν. Πιστεύω δείχνουμε καλή εικόνα αλλά οι Γερμανοί θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή. Η απόδοση μας θα κρίνει πολλά».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Βατουσιάδης (46' Τσιμίκας), Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης (53' Χαντζάρας), Πλέγας, Ανδρούτσος, Λάτσι (66' Κιρτζιαλίδης), Κουγιός.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ευθυμάκης, Μαραγκουδάκης, Κολομπάκης, Σεχού, Ρουσσάκης, Τουγλής (46’ Σταθινάκης), Τσατσαρώνης, Σκουλουδάκης, Κελέση (46’ Ρουσάκης), Κοκκάκης (62' Παπαδάκης), Ζίκο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ