ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επόμενος στόχος ο Κάμπελ

Επόμενος στόχος ο Κάμπελ

Με την μεγάλη επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς, η όρεξη των Πειραιωτών άνοιξε για τα καλά και γι' αυτό θα επιχειρήσουν να ντύσουν ξανά στα ερυθρόλευκα και τον Τζόελ Κάμπελ!

Ώρες... παράνοιας ζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, που πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα της μεγάλης επιστροφής του Κέβιν Μιραλάς στο Λιμάνι, στη διοίκηση της ομάδας ορέγονται να ξαναντύσουν στα ερυθρόλευκα έναν ακόμη παικταρά, τον Τζόελ Κάμπελ!

Ο Κοσταρικανός διεθνής εξτρέμ αγωνίζεται φέτος με τη μορφή δανεισμού στην Μπέτις, που ουσιαστικά έχει αναλάβει τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου που έχει ο παίκτης με την Άρσεναλ.

Ο Κάμπελ έχει πραγματοποιήσει μόλις 4 συμμετοχές (ένα γκολ, μια ασίστ) με τον ισπανικό σύλλογο εξαιτίας ενός τραυματισμού στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρεί από το τέλος Οκτώβρη, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στα μέσα Φλεβάρη. Γεγονός που ενδεχομένως να δρούσε ανασταλτικά στη σκέψη μιας ομάδας που θέλει να τον αποκτήσει.

Εν προκειμένω αυτό το κομμάτι δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό και αυτό διότι στο Λιμάνι βλέπουν μια μεγάλη ευκαιρία να βάλουν στη μηχανή τους έναν ποδοσφαιριστή αποδεδειγμένης αξίας, που έχει πραγματοποιήσει φανταστική σεζόν (43 συμ., 11 γκολ, 11 ασίστ) -την καλύτερη της καριέρας του- με τα ερυθρόλευκα τη σεζόν 2013-2014.

Το συμβόλαιο του Κάμπελ με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός μπορεί από τώρα να πάρει τα δικαιώματα του παίκτη με κανονική αγορά σε καλή τιμή.

Οι Λονδρέζοι θα ήθελαν να βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία τους από το να χάσουν τσάμπα τον Κάμπελ σε λίγους μήνες (δεν είχαν ούτως ή άλλως σκοπό να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, κάτι που δεν είχε πρόθεση ούτε ο Κάμπελ) και από την πλευρά τους είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Κοσταρικανό στον Ολυμπιακό μέσα στον Γενάρη.

Η Μπέτις δεν... ψήνεται να τον αφήσει, ο Κάμπελ δεν θα είχε πρόβλημα να ολοκληρώσει τη σεζόν στην Ισπανία, ωστόσο εφόσον Ολυμπιακός και Άρσεναλ έρθουν σε συμφωνία (είναι σε καλό δρόμο), τότε οι "κανονιέρηδες" θα ψάξουν να βρουν την άκρη με την Μπέτις, με τον Κάμπελ να μην έχει αντίρρηση να πιάσει Λιμάνι από τον χειμώνα.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για "τελειωμένη" υπόθεση, ωστόσο η απόκτηση του Κοσταρικανού διεθνή είναι μια μεταγραφή που θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, έχοντας και την συγκατάθεση της Άρσεναλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Την Κυριακή (7/1) στις 22:00 στην Αθήνα ο Μιραλάς
Ξανά στα ερυθρόλευκα ο Μιραλάς!
Δυνατά η Μπράγκα για Φιγκέιρας
Στην Ελλάδα ο Γκαρθία, πάει Λάρισα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ