ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Σισέ

Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Σισέ

Ο 21χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός, Παπ Αμπού Σισέ, επιβεβαίωσε τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό καθώς αποχαιρέτησε την Αζαξιό μέσω της επίσημης σελίδας της γαλλικής ομάδας.

Από τις 19 Γενάρη έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον 21χρονο Σενεγαλέζο αμυντικό της Αζαξιό, Παπ Αμπού Σισέ. Ο Αφρικανός αποχαιρέτησε την ομάδα της Κορσικής μέσω της επίσημης σελίδας της, όπου αναφέρεται ότι το συμβόλαιο συνεργασίας του με τους "ερυθρόλευκους" θα είναι τετραετούς διάρκειας, καθώς αποκτήθηκε στις αρχές του έτους αλλά έμεινε δανεικός στους Γάλλους μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Με παρακολουθούσαν από την προηγούμενη σεζόν, αλλά δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο. Ομάδες από τη Ligue 1 και τη Ligue 2 ενδιαφέρθηκαν για εμένα, όπως η Οσέρ. Αυτή τη σεζόν οι υπογραφές έπεσαν γρήγορα. Δεν είναι μυστικό. Είμαι παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια από τον Γενάρη, καθώς με δάνεισε στην Αζαξιό μέχρι το τέλος της σεζόν

Είναι μερικές φορές σκληρό να λες ότι φεύγεις. Φοβάμαι μήπως ο κόσμος νομίσει ότι φεύγω και ξεχνάω την Αζαξιό. Είναι αντίθετο. Κρατώ το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει εδώ. Εδώ είναι η οικογένειά μου.

Είμαι υπερήφανος που με ήθελε μια ομάδα που παίζει στο Champions League. Είναι τεράστιο βήμα από τη Ligue 2 στο Champions League", υποστήριξε ο Παπ Αμπού Σισέ.

Photo credits: ac-ajaccio.corsica

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ