ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαιώνει η "AS" για Σιόβα και Λεγκανές

Επιβεβαιώνει η "AS" για Σιόβα και Λεγκανές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας "AS" ανέφερε ότι ο στόπερ του Ολυμπιακού έχει τεθεί σοβαρά στα υπόψη της νεοφώτιστης της Primera Division

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/12) το Sport24.gr ενημέρωσε για τις άμεσες εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Σιόβα και το γεγονός ότι βρίσκεται μία ανάσα από τον δανεισμό του στην ισπανική Λεγκανές.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η μαδριλένικη εφημερίδα " AS" στην ηλεκτρονική της έκδοση να επιβεβαιώσει ότι οι νεοφώτιστοι στην Primera Division έχει απλώσει τα δίχτυα της για να αποκτήσει δανεικό τον 28χρονο στόπερ εώς το καλοκαίρι, ενώ φαίνεται ότι θα μπει και οψιόν αγοράς.

Επιβεβαιώνει η "AS" για Σιόβα και Λεγκανές

Η Λεγκανές ψάχνει εναγωνίως για στόπερ, επειδή ούτως ή άλλως έχει εντοπιστεί πρόβλημα στο κέντρο της άμυνάς της, ενώ τον Ιανουάριο θα λείψει και ο γνωστός μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, Καρλ Μεντζανί που θα πάει στο Κόπα Άφρικα με τη φανέλα της Αλγερίας.

Ο Σιόβας λοιπόν πληροί τις προδιαγραφές που έχουν θέσει οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας. Το μοναδικό "αγκάθι" έχει να κάνει με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με την "As", ο Σιόβας θα κοστίσει στην Λεγκανές γύρω στα 700 χιλιάδες ευρώ μικτά, καθώς η φορολογία στην Ισπανία για τους ξένους ποδοσφαιριστές είναι στο 47%!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκλεισε στη Λεγκανές ο Σιόβας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ