ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαιώνει για Ντα Κόστα ο Ολυμπιακός

Επιβεβαιώνει για Ντα Κόστα ο Ολυμπιακός

Ο Πορτογαλομαροκινός στόπερ της Σίβασπορ που σύμφωνα με τους Τούρκους κλείνει στους Πειραιώτες, αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα!

Τελικά οι Τούρκοι δεν έλεγαν ψέματα για τον Μανουέλ Ντα Κόστα της Σίβασπορ. Και φυσικά ούτε ο πρόεδρός της που τόνιζε το Σάββατο (15/8) ότι τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον Ολυμπιακό. Το βράδυ της Κυριακής (16/8) από τον Πειραιά διέρρεε ότι πράγματι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με την Σίβασπορ για την απόκτηση του 29χρονου Πορτογαλομαροκινού στόπερ. Τόνιζαν μάλιστα ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα για την άμυνα.

Τώρα αν ο Ντα Κόστα αποτελέσει τον αμυντικό που θα φέρει την ταμπέλα «ηγέτης» δεν το γνωρίζουμε προς το παρόν. Πάντως, δεν φαίνεται να είναι αυτός που θα έρθει στην χώρα μας (αν επέλθει οριστικά συμφωνία βεβαίως) με τον χαρακτηρισμό του «βράχου».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον εξτρέμ της Εστορίλ Σεμπά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του φέρεται να έχει μπει και η Μπενφίκα. Να θυμίσουμε ότι την Κυριακή το βράδυ η Εστορίλ έπαιξε στο Ντα Λουζ κόντρα στους "Αετούς της Λισσαβόνας" με τον Σεμπά να είναι στο αρχικό σχήμα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ