ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καραπαπάς: "Οι κρίνοντες κρίνονται"

Καραπαπάς: "Οι κρίνοντες κρίνονται"
Καραπαπάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, επιτέθηκε στην Ένωση Εισαγγελέων, με αφορμή την ανακοίνωση - απάντησή τους στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Ένωση Εισαγγελέων εξέδωσε την Πέμπτη (8/9) ανακοίνωση, απαντώντας στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε επισημάνει πως ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος ήταν σε " διατεταγμένη υπηρεσία", μετά την εισήγησή του να παραπεμφθεί σε δίκη ο Μαρινάκης.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, επιτέθηκε στην Ένωση Εισαγγελέων, με αφορμή την ανακοίνωση - απάντησή τους στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατηγορώντας τους ότι ουδέποτε στο παρελθόν εξέδωσαν ανακοίνωση για άλλες περιπτώσεις, και το έπραξαν για τον ιδιοκτήτη της πειραϊκής ΠΑΕ.

Η τοποθέτηση του Καραπαπά: "Επειδή στις Δημοκρατίες (τουλάχιστον μέχρι τώρα) και οι κρίνοντες κρίνονται, προκαλεί αλγεινή εντύπωση και οργή ότι τόσα χρόνια δεν έχουμε διαβάσει απο τις ενώσεις των λειτουργών τις Θέμιδος, ΜΙΑ, έστω ΜΙΑ, ανακοίνωση για τις εκπομπές και τα κανάλια που έκαναν κομφετί τις δικογραφίες, κάτι που είναι σαφέστατα παράνομο. Και πολλές φορές μάλιστα αλλοίωναν το περιεχόμενο τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ