ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φραστική επίθεση στην αποστολή της Σχολής Θεσσαλονίκης

Φραστική επίθεση στην αποστολή της Σχολής Θεσσαλονίκης

Οπαδοί του ΠΑΟΚ προπηλάκισαν (φραστική επίθεση) μέλη της αποστολής της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, που μετέφερε παιδιά γεννηθέντα το 2006 για παιχνίδι στην Μηχανιώνα!

Γεγονότα που μοιάζουν ακατανόητα με βάση την κοινή λογική συνέβησαν το πρωί της Κυριακής (1/2) στην Θεσσαλονίκη και είχαν ως στόχο... παιδιά ηλικίας 8-9 ετών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Η αποστολή της Σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη που μετέφερε παιδιά γεννηθέντα το 2006 για ένα παιχνίδι στην Μηχανιώνα, δέχθηκε προπηλακισμούς από οπαδούς του ΠΑΟΚ με ύβρεις και απειλές και την αστυνομία να μην μπορεί να βάλει τέλος σε μια επικίνδυνη κατάσταση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι νεαροί ποδοσφαιριστές τρομοκρατήθηκαν και οι άνθρωποι που συνόδευαν την αποστολή του Ολυμπιακού αποφάσισαν να φύγουν αμέσως από το σημείο προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το γεγονός επιβεβαιώθηκε και από την Αστυνομία.

* Η δυνατότητα σχολιασμού υπάρχει ώστε να ανταλλάσσετε απόψεις και όχι για να εκτοξεύετε ύβρεις ο ένας στον άλλον. Επειδή το πράγμα... ξέφυγε, δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα σχολιασμού στο συγκεκριμένο κείμενο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ