ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το ρεπό της Παρασκευής (29/7), οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στου Ρέντη με το μυαλό στη ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Ο Βίκτορ Σάντσεθ άφησε ελεύθερους τους παίκτες του την Παρασκευή (29/7). Μια απόφαση που μπορεί να μοιάζει περίεργη αλλά είχε διπλό σκοπό.

Ο Ισπανός τεχνικός έκρινε ότι θα ήταν καλό για τους "ερυθρόλευκους" να ξεκουραστούν σωματικά για ένα 24ωρο, πριν μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει της ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Από την άλλη αυτή ήταν μια καλή ευκαιρία να αποφορτιστούν ψυχολογικά οι παίκτες. Το στραβό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, η απογοήτευση του κόσμου που έγινε ξεκάθαρη με τη λήξη και η κατσάδα που ακολούθησε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σίγουρα ήταν γεγονότα που βάρυναν το κλίμα.

Ο Βίκτορ λοιπόν έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να καθαρίσει και το κεφάλι τους, πριν επιστρέψουν το Σάββατο (30/7) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και τις προπονήσεις. Εκεί όπου τις επόμενες τρεις μέρες θα πρέπει να δουλέψουν όσο περισσότερο μπορούν προκειμένου να εμφανίσουν ένα καλύτερο -σε σχέση με αυτό του Φαλήρου- αγωνιστικό πρόσωπο στη ρεβάνς (3/8, 21:00) με τους Ισραηλινούς στο "Turner Stadium".

Νωρίτερα στο Ισραήλ

Εκτός απροόπτου, ο Ολυμπιακός δεν θα μεταβεί την Τρίτη (2/8), δηλαδή την παραμονή του αγώνα, στο Ισραήλ αλλά θα το κάνει μια ημέρα νωρίτερα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας (1/8), απόφαση που σχετίζεται με την καλύτερη προσαρμογή των ποδοσφαιριστών στις δύσκολες καιρικές συνθήκες (τόσο η ζέστη, όσο και η υγρασία, είναι αφόρητη) που επικρατούν αυτή την εποχή στο Ισραήλ.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παρελθόν από τη Χάποελ Μπερ Σεβά ο Σοάρες
Όλοι πάνω στον Καμπιάσο!
Τι συμβαίνει με Γκονσάλες, Ντουάιερ
Μήνυμα του Τσόρι για συσπείρωση
Γεωργάτος: "Είναι απώλεια ο Μάρκο Σίλβα"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ