ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Ντομίνγκες μετά από τρεις μήνες

Επιστροφή Ντομίνγκες μετά από τρεις μήνες

Όπως αναμενόταν, ο Ντομίνγκες βρίσκεται στη 18άδα του αγώνα με τον Ατρόμητο (12/3, 17.15). Εκτός αποστολής οι Φιγκέιρας, Μανθάτης και Μποτία για να προφυλαχθούν ενόψει Μπεσίκτας και Παναθηναϊκό.

Δεν επιφύλαξε εκπλήξεις ο Βασίλης Βούζας στην κατάρτιση της αποστολής, καθώς ο Ντομίνγκες – όπως αναμενόταν – επιστρέφει στη 18άδα μετά από σχεδόν τρεις μήνες.

Ο Αργεντινός είχε να παίξει από τις 18 Δεκεμβρίου και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη. Δεν αποκλείεται να τον δούμε ακόμα και βασικό κόντρα στους Περιστεριώτες.

Ο Βούζας πήρε για δεύτερο σερί ματς τόσο τον Καμπιάσο, όσο και τον Μάριν στην αποστολή. Αντιθέτως, αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Φιγκέιρας και Μανθάτη με σκοπό να πάρουν ανάσες από τα συνεχόμενα ματς.

Ο δε Μποτία που είχε μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο, θα προφυλαχθεί για να ταξιδέψει κανονικά στην Τουρκία την Τετάρτη (15/3).

Εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Σεμπά, Βιάνα και Καπίνο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Λεάλι, Μάριν, Μαρτίνς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ