ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Κασάμι στην ενδεκάδα!

Επιστροφή Κασάμι στην ενδεκάδα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέρασαν τρεις εβδομάδες από την τελευταία φορά που ο Παϊτίμ Κασάμι είδε το όνομά του στο αρχικό σχήμα αλλά στην Τρίπολη (19.30) κόντρα στον Αστέρα αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Μιλιβόγεβιτς.

Άλλαξε στην πορεία το πλάνο του Μάρκο Σίλβα αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρέτασσε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Την περασμένη Τετάρτη (16/3) οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις και υπήρχε η αίσθηση ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα έδινε χρόνο στους «παροπλισμένους».

Τελικά, άλλαξε τακτική από την επόμενη κιόλας μέρα. Πιστεύουν στο Ρέντη ότι τελικά θα γίνει το Κύπελλο και για αυτό το λόγο ο Σίλβα αποφάσισε να πάει με τα «βαριά χαρτιά» στην Αρκαδία , έτσι ώστε να τους έχει όλους σε εγρήγορση σε περίπτωση που συνεχιστεί κανονικά η διοργάνωση.

Υπό άλλες συνθήκες ο Σίλβα θα άφηνε εκτός αποστολής κόσμο και κοσμάκη. Τώρα έμειναν στην Αθήνα οι Καμπιάσο και Φουστέρ λόγω τραυματισμών. Ο δε Ζντιέλαρ έμεινε πίσω επειδή είναι άρρωστος.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στο αρχικό σχήμα. Ο Ελβετός θα περάσει στο πλευρό του Μιλιβόγεβιτς, μιας και δεν υπάρχει άλλος χαφ. Η τελευταία φορά που έπαιξε ο Κασάμι ήταν στις 28 Φεβρουαρίου με την Βέροια. Από τότε… καιγόταν στο ζέσταμα!

Ο Κασάμι λοιπόν σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί «ρεζέρβα». Όπως «ρεζέρβα» δεν μπορεί να θεωρηθεί ούτε ο Σαλίνο, αν προτιμηθεί αντί του Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο της άμυνας, επειδή ο Νορβηγός προέρχεται από 20 μέρες αγωνιστικής απραξάις.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έδειξε τίποτα στην τελευταία προπόνηση. Όχι ότι έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία πάντως. Αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να μην προχωρήσει σε ροτέισον λόγω… Κυπέλλου.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι με Ρομπέρτο, Σαλίνο ή Ομάρ, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ ή Ερνάνι και Ιντέγιε.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ