ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Δευτέρα του Πάσχα στο Ρέντη

Επιστροφή Δευτέρα του Πάσχα στο Ρέντη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ελεύθεροι οι παίκτες του Ολυμπιακού από το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής (29/4). Θα ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα (2/5) θα “γκαζώσουν” για τον τελικό με την ΑΕΚ (7/5).

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής (29/4) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την τρέχουσα εβδομάδα και ο Μάρκο Σίλβα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη από Δευτέρα του Πάσχα (2/5).

Είναι η μέρα ουσιαστικά που θα “γκαζώσουν” για τα καλά με... θέα τον τελικό του Κυπέλλου (7/5). Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη συλλέξει τα απαραίτητα στοιχεία γύρω από την ΑΕΚ του Στέλιου Μανωλά, την έχει παρακολουθήσει και στα δύο ματς με τον Ατρόμητο (στο Περιστέρι την είδε από κοντά) και τα αποτελέσματα της κατασκοπίας θα τα παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές του λίγη ώρα πριν από το μεγάλο ματς.

Όλη η επόμενη εβδομάδα θα περάσει με αρκετό ασκησιολόγιο στο κομμάτι της τακτικής και τίποτα περισσότερο. Η ανάλυση της ΑΕΚ θα γίνει το άλλο Σάββατο (7/5), προτού μπουν οι παίκτες στο πούλμαν με προορισμό το ΟΑΚΑ.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Σίλβα, καθώς και ο Τσόρι θα είναι διαθέσιμος για τον τελικό. Ο Ντα Κόστα ξεπέρασε το πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ελαμπντελαουί (προσαγωγούς).

Για πλάνα και σκέψεις ενδεκάδας είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε. Είναι δεδομένο πάντως ότι την επόμενη εβδομάδα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για το ποιος από τους Ρομπέρτο ή Καπίνο θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία. Τι κλίμα έβγαινε από το Ρέντη; Ότι κανένας από τους δύο δεν είναι σίγουρος. Ο Σίλβα βεβαίως έχει αποφασίσει, αλλά δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν τα πλάνα του για τον “άσο”.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ