ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Τζανδάρης"

"Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Τζανδάρης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με βελγικά ΜΜΕ, ο Θεοφάνης Τζανδάρης δεν προπονήθηκε την Πέμπτη με τη Μέχελεν - ομάδα στην οποία δοκιμαζόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες - και θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο Θεοφάνης Τζανδάρης δοκιμαζόταν εδώ και δυο εβδομάδες από τη Μέχελεν, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ήδη ο Κολοβός, με την προοπτική να συνεχίσει και αυτός την καριέρα του στο Βέλγιο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα, "Nieuwsblad", ο 23χρονος Έλληνας μέσος δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση της Μέχελεν την Πέμπτη και θα επιστρέψει στους "ερυθρόλευκους".

Ο νεαρός μέσος προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό καθώς την περυσινή σεζόν είχε υποστεί ρήξη χιαστών αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο και επέστρεψε στους "ερυθρόλευκους" για να κάνει την εγχείριση και την αποθεραπεία του.

Σε περίπτωση που αποδειχθεί αληθινό το δημοσίευμα, η βελγική περιπέτεια του Φάνη Τζανδάρη αποδεικνύεται σύντομη και ο νεαρός μέσος θα συνεχίσει την αναζήτηση του επόμενου σταθμού του, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δοκιμάζεται στην Μέχελεν ο Τζανδάρης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ