ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει στην Κ-20 ο Βούζας

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έπειτα από 17 ημέρες στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Βούζας επιστρέφει στην ακαδημία του συλλόγου και αναλαμβάνει την Κ-20.

Η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δρομολογείται και το πρώτο βήμα έγινε. Ο Τάκης Λεμονής έρχεται και ο Βασίλης Βούζας επιστρέφει στην Κ-20 του συλλόγου, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι ο 51χρονος επαναπροωθείται στην ακαδημία προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχημένη δουλειά του, ενώ τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα.

Με τον Βούζα στον πάγκο των Πειραιωτών, ο Ολυμπιακός σημείωσε μια νίκη σε τέσσερα ματς, αυτή με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" σημείωσαν τέσσερα τέρματα (δυο με τον Ατρόμητο και δυο με την Μπεσίκτας).

Ολυμπιακός - Μπεσίκτας 1-1

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-0

Μπεσίκτας - Ολυμπιακός 4-1

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο κ. Βασίλης Βούζας επαναπροωθείται στην Ακαδημία του Συλλόγου, για να συνεχίσει την απόλυτα αποτελεσματική και επιτυχημένη δουλειά του, στα τμήματα υποδομών και την ομάδα Κ-20 του Θρύλου και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα.

Ο κ. Βούζας είναι σημαντικό μέλος της οικογένειας του Συλλόγου μας και θα συνεχίσει να προσφέρει στην Ακαδημία μας, η οποία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της Ευρώπης".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ