ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μποτία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Αλμπέρτο Μποτία θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Βέλγιο, λόγω τραυματισμού του Ισπανού στόπερ. Μύηση με... τραγούδι και για τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

Δυσάρεστα νέα περιλαμβάνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού, αφού, όπως έγινε γνωστό, ο Αλμπέρτο Μποτία αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα τράβηγμα που υπέστη στον ορθό μηριαίο, με συνέπεια να επιστρέψει πρόωρα στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα κάνει θεραπεία πίσω στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και εκτιμάται ότι σε περίπου μία εβδομάδα θα ακολουθεί ξανά τους εντατικούς ρυθμούς του καλοκαιριού.

Από εκεί και πέρα, ο... αντικαταστάτης του στις προπονήσεις βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς πέταξε από την Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης και πρόλαβε να... μυηθεί στην ομάδα κατά τη μέθοδο των προηγουμένων μεταγραφικών αποκτημάτων του πρωταθλητή Ελλάδας: με τραγούδι κατά τη διάρκεια δείπνου!

Μάλιστα, αυτή η ομαδική δραστηριότητα έλαβε χώρα εκτός ξενοδοχείου, σε μία προσπάθεια του προπονητικού επιτελείου οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και καινούργιοι, να έρθουν πιο κοντά και να αναπτύξουν καλές σχέσεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ