ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Επιστρέφει στην Αργεντινή ο Πελεγκρίνο"

Alaves's head manager Mauricio Pellegrino gives instructions during the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's head manager Mauricio Pellegrino gives instructions during the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο δεν θα κοουτσάρει ούτε την Αλαβές ούτε κανέναν ευρωπαϊκό σύλλογο την επόμενη σεζόν, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Αποτελούσε στόχο του Ολυμπιακού ή έτσι τουλάχιστον φαινόταν μέσα από τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, με τους Πειραιώτες να περιμένουν την απάντηση του το αργότερο μέχρι την Τρίτη (30/5).

Κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί, αν πράγματι ισχύουν όσα υποστηρίζει η Marca σε ρεπορτάζ της το βράδυ της Κυριακής (28/5). Ο λόγος για τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, που σύμφωνα με τα όσα κυκλοφόρησαν στην Ισπανία τις τελευταίες ώρες, αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Αργεντίνος τεχνικός είχε μεν αποφασίσει να μην συνεχίσει στην Αλαβές, αλλά όχι και σε ποιον πάγκο θα κάτσει τη νέα σεζόν. Αυτό που υποστηρίζει η Marca είναι ότι ο Αργεντίνος τεχνικός θα επιστρέψει στην πατρίδα του, απόφαση που αναγκάστηκε να πάρει για προσωπικούς λόγους που πάντως παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεχάσει τον Πελεγκρίνο και να στρέψει το ενδιαφέρον του στις υπόλοιπες διαθέσιμες λύσεις σχετικά με τον πάγκο του.

(AP Photo/Alvaro Barrientos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο χάρτης του Champions League 2017-18 (28/05)
Στην Αθήνα ο Κρίστιανσεν, είδε τα ματς των playoffs
"Δύο εκατ. ευρώ δίνει η Λεγκανές για Σιόβα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ