ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Επιστρέφει για Μπαλάντα ο Ολυμπιακός"

"Επιστρέφει για Μπαλάντα ο Ολυμπιακός"

Για νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ, Έντερ Άλβαρες Μπαλάντα, γίνεται λόγος στην Αργεντινή.

Έναν ακόμη Κολομβιανό, μετά τον Φελίπε Πάρντο, θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός, εφόσον ευσταθούν όσα γράφονται μέσω twitter στην Αργεντινή.

Πρόκειται για τον 22χρονο (28/2/1993) Έντερ Φαμπιάν Άλβαρες Μπαλάντα, στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ, ομάδα με την οποία ο Κολομβιανός διεθνής (5 συμμετοχές) κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016.

Δύο δημοσιογράφοι της Αργεντινής υποστηρίζουν λοιπόν ότι οι "ερυθρόλευκοι" επανέρχονται στο προσκήνιο για την απόκτηση του παίκτη, τον οποίο θέλουν να κλείσουν άμεσα προσφέροντας ένα ποσό που ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Με την φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ, ο Μπαλάντα μετράει 54 εμφανίσεις (4594') με 3 γκολ, 1 ασίστ, 11 κίτρινες και 3 κόκκινες κάρτες. Είναι αριστεροπόδαρος και έχει ύψος 181 εκατοστά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/8) η Ρίβερ Πλέιτ αντιμετωπίζει στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες την Τίγκρες (πρώτο παιχνίδι 0-0 στο Μεξικό), επομένως και εφόσον ευσταθούν οι πληροφορίες από την Αργεντινή, οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά από εκείνο το παιχνίδι.



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ