ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη

Επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε την Πέμπτη (30/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και συναντήθηκε με τον Μίτσελ και το τεχνικό τιμ. Μαζί με την ομάδα το Σάββατο (1/11) στην Τρίπολη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Επίσκεψη στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού πραγματοποίησε την Πέμπτη (30/10) ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" συναντήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με τον Μίτσελ και τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ, Αλκόρτα και Νικοπολίδη, συζητώντας μαζί τους ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων με Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα Ελλάδας και Γιουβέντους για την φάση των ομίλων του Champions League.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στην Τρίπολη στον αγώνα του Σαββάτου (1/4, 19:30) με αντίπαλο τον Αστέρα, δείχνοντας έμπρακτα πως είναι πάντα στο πλάι της ομάδας του όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να δει την ομάδα του προσηλωμένη στους στόχους της σε όλα τα μέτωπα και τους ποδοσφαιριστές να δίνουν το 100% για την ερυθρόλευκη φανέλα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ