ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μίλιτς

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μίλιτς
INTIME SPORTS

Ο Χρβόγε Μίλιτς είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού με τους "ερυθρόλευκους" να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Όπως αναμενόταν και αφού όλα κύλησαν ομαλά με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις του Χρβόγε Μίλιτς ανακοινώθηκε την Κυριακή η απόκτηση του Κροάτη ποδοσφαιριστή από την Φιορεντίνα.

Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού δείχνοντας ότι ξέρει που έχει έρθει και έτοιμος να βοηθήσει τους "ερυθρόλευκους" να πετύχουν τον στόχο τους:

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

ΠΑΕ Ολυμπιακόςανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρβόγε Μίλιτς.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κροάτης αμυντικός προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου!

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ποιοι είναι οι στόχοι σου, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας μας;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό και να γράψουμε ιστορία! Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι επτά φορές συνεχόμενα πρωταθλητής, αλλά ποτέ δεν έχει κατακτήσει οκτώ σερί.

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μίλιτς
INTIME SPORTS

Νομίζω ότι αυτοί οι δύο στόχοι είναι πιο σημαντικοί. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να παλέψει για αυτούς. Για τους φιλάθλους έχω το εξής μήνυμα: Να είναι όπως πάντα, οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Έχω δει πολλά βίντεο από τους φιλάθλους, δεν βλέπω την ώρα να βγω στο γήπεδο και να παίξω για εκείνους και ελπίζω ότι με τη δύναμή τους, όλη η ομάδα θα είναι καλύτερη»"!

"Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr"

Το who is who του Μίλιτς

Ο Χρβόγε Μίλιτς (1,83μ.) γεννήθηκε στις 10 Μαΐου του 1989 στο Osijek της Κροατίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της Hajduk Split, όπου και αγωνίστηκε από το 2006 μέχρι και το 2009. Τη σεζόν 2009-2010 έπαιξε στο σουηδικό πρωτάθλημα, με τα χρώματα της Djurgården.

Επόμενη ομάδα για τον Κροάτη αμυντικό η Istra 1961, στην οποία αγωνίστηκε για μία διετία. Το καλοκαίρι του 2013 άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς πήρε μεταγραφή στη Rostov, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μίλιτς
INTIME SPORTS

Μετά από δύο σεζόν, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στην πρώτη ομάδα, από την οποία αναδείχθηκε. Το 2015 ο Χρβόγε Μίλιτςέγινε και πάλι μέλος της Hajduk Split, φορώντας την φανέλα της για μία χρονιά, πριν έρθει η πρόταση από το Campionato.

Στις 16 Αυγούστου του 2016, η Fiorentina έρχεται σε συμφωνία με την Hajduk Split και κάνει δικό της τον Κροάτη αμυντικό. Στη ομάδα της Φλωρεντίας αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, την χρόνια που μας πέρασε.

Είναι διεθνής με την Εθνική Κροατίας, καθώς έχει 6 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μίλιτς
INTIME SPORTS


Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μίλιτς
INTIME SPORTS

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ