ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Ανακοίνωσε Οφόε ο Ολυμπιακός

Επίσημο: Ανακοίνωσε Οφόε ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με τη... βούλα ο Οτζίτζα-Οφόε, ο οποίος βρίσκεται ήδη με την υπόλοιπη αποστολή των Πειραιωτών στο Γκενκ και ανακοινώθηκε η απόκτησή του με κάθε επισημότητα. (video)

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει δυναμικά την ενίσχυσή του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, ο οποίος αποτελούσε εδώ και καιρό διακαή πόθο του Μπέσνικ Χάσι, ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Sport24.gr, ο Βέλγος μέσος βρίσκεται ήδη στο Γκενκ, όπου οι "ερυθρόλευκοι" πραγματοποιούν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους και εκεί ολοκληρώθηκαν τα τυπικά, με τον παίκτη να είναι και με τη... βούλα το νέο μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός κοίταζε εδώ και καιρό την περίπτωση του 28χρονου, κάποια στιγμή βρέθηκε μια ανάσα από την Κρασνοντάρ, όμως η μεταγραφή χάλασε στο οικονομικό, ασχέτως αν οι Ρώσοι έκαναν λόγο για πρόβλημα του παίκτη στο γόνατο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βάντις Οτζίτζα-Οφόε.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Βέλγος μέσος επεσήμανε: "Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι προφανής: Είμαι εδώ για να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα μου, να επιστρέψει στο Champions League και να κερδίσει τον τίτλο στην Ελλάδα, φυσικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα από όλα, τους φιλάθλους της ομάδας, για τα μηνύματα τα οποία έχω ήδη λάβει. Φυσικά, ανυπομονώ να τους γνωρίσω στο γήπεδο! Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα επιτυχημένο... πάντρεμα, εκείνοι και εγώ και ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και πολλά τρόπαια!".

To tweet των "ερυθρολεύκων":

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΟΕ

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε (1,85μ.) γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1989 στη Γάνδη του Βελγίου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες της Άντερλεχτ στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Το 2007 έκανε το μεγάλο βήμα και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του βελγικού συλλόγου και την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για το Αμβούργο. Μετά από έναν χρόνο στη γερμανική ομάδα επέστρεψε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Μπριζ, με την οποία σε 5 χρόνια ξεπέρασε τις 160 συμμετοχές.

Το 2014 πήρε μεταγραφή για την αγγλική Νόριτς, ενώ για έναν χρόνο δόθηκε δανεικός στην Ρόδεραμ Γιουνάιτεντ. Τον Αύγουστο του 2016 η Λέγκια Βαρσοβίας τον αγόρασε από την αγγλική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο και αναδείχθηκε μάλιστα mvp του πολωνικού πρωταθλήματος. Με τον πολωνικό σύλλογο κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, ενώ και το 2008 αναδείχθηκε κυπελλούχος Βελγίου με την Άντερλεχτ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες του Βελγίου, αλλά και με την Ανδρών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ