ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημα στη Ρόμα ο Μανωλάς

Επίσημα στη Ρόμα ο Μανωλάς

Και επίσημα παίκτης της Ρόμα είναι ο Κώστας Μανωλάς από το βράδυ της Τρίτης (26/8). Την Τετάρτη (27/8) στις 16:00 η παρουσίαση του παίκτη από τους "τζαλορόσι". Το ακριβές ποσό μεταγραφής ανακοίνωσαν οι Ρωμαίοι.

Την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ της Τρίτης (26/8) η Ρόμα . Ο παίκτης βρέθηκε το πρωί στην αιώνια πόλη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στους "τζαλορόσι".

Οι Ρωμαίοι ανακοίνωσαν και τις οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής. Ο Ολυμπιακός θα εισπράξει φιξ 13 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην συμφωνία περιλαμβάνεται μπόνους που προβλέπει ένα ποσό 2 εκατομμυρίων ευρώ επιπλέον, που προφανώς και θα εξαρτηθεί από τις επιδόσεις του παίκτη με την φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Επίσημα στη Ρόμα ο Μανωλάς

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Έλληνας διεθνής στόπερ με τους "λύκους" είναι πενταετούς διάρκειας, έναντι συνολικά 7 εκατομμυρίων ευρώ όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, και εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2019. Το απόγευμα μάλιστα πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής της Ρόμα.

Επίσημα στη Ρόμα ο Μανωλάς
Τα μεγάλα deals του Ολυμπιακού

Έτσι ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό σίριαλ με τον Κώστα Μανωλά, που αφού βρέθηκε στο στόχαστρο των Γιουβέντους, Άρσεναλ, Νάπολι και μερικών ακόμη ευρωπαϊκών ομάδων, τελικά κατέληξε στην Ρόμα που θεώρησε τον 23χρονο στόπερ του Ολυμπιακού ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μεχντί Μπενατιά που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου .

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου με την Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του έδωσε να εξελιχθεί στο κορυφαίο επίπεδο, ενώ στάθηκε στον πρόεδρο των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη, που σεβάστηκε την επιλογή του να αγωνιστεί στην Ρόμα παρά το γεγονός πως είχε μεγαλύτερες προτάσεις:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος από την πρώτη στιγμή εμπιστεύτηκε το ταλέντο μου, πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε απλόχερα όλα τα εφόδια για εξελιχθώ στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός ήταν και είναι για μένα μια μεγάλη οικογένεια και η διαφορά του σε σχέση με τις άλλες ελληνικές ομάδες είναι πολύ μεγάλη.

Θέλω επιπρόσθετα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που κράτησε το λόγο του, όπως το κάνει πάντα και σεβάστηκε την επιλογή μου να παίξω στη Ρόμα και αρνήθηκε προτάσεις που θα έφερναν περισσότερα χρήματα στον Ολυμπιακό!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όσο καιρό ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά και τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς εκείνους, δεν θα μπορούσα να πετύχω τόσα πολλά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, με έκανε μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ