ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμορφωτικό σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας και διατροφής

Επιμορφωτικό σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας και διατροφής
INTIME SPORTS

Περισσότεροι από 120 γονείς παρακολούθησαν το Σεμινάριο Διατροφής και Ψυχολογίας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού.Εργομετρικά τεστ για τους Νέους.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (11/11) στις εγκαταστάσεις τηςΚεντρικής Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, το διπλό Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής.

Το Σεμινάριο που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακούσυγκέντρωσε περισσότερους από120γονείς των παιδιών της Σχολής, οι οποίοι άκουσαν τους επιστημονικούς συνεργάτες του Ολυμπιακού κ.Ζαρώτη και κα Αργυροπούλου,να τους αναλύουν ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα παιδιά τους και φυσικά και τους εαυτούς τους.

Ο Αθλητικός Ψυχολόγος κ. Γιάννης Ζαρώτης, συνάρπασε τους γονείς με την ανάλυση του στο θέμα της ψυχολογίας. Οι γονείς μέσα από τα παραδείγματα του συνειδητοποίησαν τονσωστό τρόπο επικοινωνίαςμε τα παιδιά αλλά το σημαντικότερο είναι ότι κατάλαβαν τις... κόκκινες γραμμές που υπάρχουν μεταξύ των νεαρών αθλητών και των γονέων.

Ο κ. Ζαρώτηςέδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αυτονομία των παιδιών όσο αφορά την προετοιμασία τους για την προπόνηση ή τον αγώνα και ζήτησε από τους γονείς να μην έχουν κριτική διάθεση μετά από τους αγώνες γιατί πολύ απλά απευθύνονται σε παιδιά.

Επιμορφωτικό σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας και διατροφής
INTIME SPORTS
Επιμορφωτικό σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας και διατροφής
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακόςσ' αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς επενδύει στη νέα γενιά και προσπαθεί μέσα από τις Σχολές του σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ να μάθει στα παιδιά όχι μόνο τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά ναεπιμορφώσει πάνω σ' όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο τόσο αυτά όσο και τους γονείς τους.

Εργομετρικά τεστ για τους Νέους

Ολοκληρώθηκαν τα εργομετρικά τεστ για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Όλοι οι παίκτες του Βασίλη Βούζα, πλην των διεθνών πέρασαν από εργομετρικά τεστ στο ΟΑΚΑ (Life Ergo) για 2η φορά μέσα στη σεζόν αφού είχαν προηγηθεί τεστ και το καλοκαίρι με την έναρξη της προετοιμασίας.

Επιμορφωτικό σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας και διατροφής

Στη φωτογραφία ο Κώστας Πλέγας.

Το video της UEFA για το Youth League με... γεύση από Ολυμπιακό!

Ένα πολύ δυνατό video για το Youth League ανέβασε στο επίσημο site της η UEFA. Το video έχει και γεύση από Ολυμπιακό, αφού τόσο η ομάδα του Πειραιά όσο και όλες οι άλλες που συμμετέχουν στη διοργάνωση έστειλαν στην UEFA video με τους παίκτες τους να κάνουν... κόλπα με στόχο την προώθηση του προϊόντος.

Το video της UEFA

Δράση για τα Τμήματα Υποδομής

Δυο αγώνες το Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League.

Δυο αγώνες για τα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super Leagueπεριλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για την Ακαδημία τουΟλυμπιακού.Το Σάββατο (14/11) στις 15:00 στα Βριλήσσια ηΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σ' αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 ενώ την Κυριακή (15/11) στις12:30 ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό για την 9η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Κ-17.

Αγιασμός στη Σχολή Καραϊσκάκη

Το πρωί του Σαββάτου (14/11, 10:00) θα τελεστεί Αγιασμός στη Σχολή Καραϊσκάκη, η οποία είναι μια από τις δυο Κεντρικές του Ολυμπιακού. Το παρών θα δώσει ο Λεόνε και ποδοσφαιριστής της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Επιμορφωτικό σεμινάριο αθλητικής ψυχολογίας και διατροφής
INTIME SPORTS

Νίκες με "ερυθρόλευκους" σκόρερ

Δυο νίκες πέτυχαν την Πέμπτη οι εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων στους αγώνες τους για τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Η ομάδα Νέων που αγωνίζεται στην Πορτογαλία κέρδισε με 2-1 την Μολδαβία με το ένα από τα δυο γκολ να πετυχαίνει ο άσος της ομάδας του Ολυμπιακού Θανάσης Ανδρούτσος. Στην βασική ενδεκάδα ξεκίνησε και ο Ανδρούτσος αλλά και οι Γιώργος Μανθάτης και Κώστας Μεγαρίτης.

Η ομάδα των Ελπίδων που έπαιξε στην Καλλιθέα με το Λίχτενσταϊν κέρδισε με 5-0 με τους Νίκο Βέργο και Νίκο Ιωαννίδη που ανήκουν στον Ολυμπιακό, αλλά έχουν δοθεί δανεικοί σε Έλτσε και Ντόρτμουντ, να σκοράρουν!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ