ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν για Άρσεναλ οι Άγγλοι

Επιμένουν για Άρσεναλ οι Άγγλοι

Ένα ακόμη δημοσίευμα φουντώνει την φημολογία για τον Κώστα Μανωλά και την Άρσεναλ. Η ιστοσελίδα "caughtoffside" κάνει λόγο ακόμα και για ιατρικές εξετάσεις, αν και δεν επιβεβαιώνεται κάτι από τον Ολυμπιακό.

Το σίριαλ Μανωλά καλά κρατεί και μένει να δούμε που θα καθίσει η... μπίλια. Αρκετές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή του, αλλά θα τον αποκτήσει εκείνη που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Ο παίκτης θέλει να παίξει στο εξωτερικό, αλλά θα παραχωρηθεί μονάχα στην περίπτωση που οι Πειραιώτες λάβουν τα χρήματα που θέλουν για τον διεθνή αμυντικό.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Αγγλία και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα "caughtoffside.com", ο Ολυμπιακός έχει αποδεχτεί πρόταση 11 εκ. ευρώ για τον Μανωλά και ο 23χρονος ετοιμάζεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Έλληνας στόπερ προορίζεται ως μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Λοράν Κοσιελνί και Περ Μερτεσάκερ και ο Αλσατός κόουτς πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τους "κανονιέρηδες" την φετινή σεζόν, αποτελώντας μια πρώτης τάξεως εναλλακτική επιλογή.

Βέβαια, θυμίζουμε ότι ο Βενγκέρ είπε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας για τα προκριματικά του Champions League ότι η ομάδα του δεν είναι κοντά σε παίκτη, αλλά στο "Νησί" επιμένουν για την περίπτωση του Μανωλά πως είναι αρκετά προχωρημένη.

Δεν επιβεβαιώνεται κάτι

Από πλευράς Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνεται κάτι, ούτε ότι υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα της μετεγγραφής του. Δεν προκύπτει από την ελληνική πλευρά κάποια συμφωνία με την Άρσεναλ, ούτε πως ο Μανωλάς βρέθηκε στο Λονδίνο για ιατρικές εξετάσεις. Πέρα από τους "κανονιέρηδες", στο παιχνίδι βρίσκονται οι Γιουβέντους και Ρόμα, που επίσης θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μανωλά. Όπως και να 'χει, είναι μύλος η υπόθεση και μένει να δούμε την τελική κατάληξη. Αν ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιηθεί, τότε ο 23χρονος στόπερ θα παραμείνει στο Λιμάνι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ