ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν στην Ιταλία για Μαουρίτσιο και Ολυμπιακό

Επιμένουν στην Ιταλία για Μαουρίτσιο και Ολυμπιακό
Μαουρίτσιο

Τρεις μέρες σερί και στην Ρώμη επιμένουν ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Μαουρίτσιο, της Λάτσιο, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού.

Στο τελευταίο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου μπήκαμε από την Δευτέρα (15/8) και ήδη στο εξωτερικό έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων με πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό.

Τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ραφαέλ Μάρτινς της Λεβάντε τον στέλνουν οι Ισπανοί στον Ολυμπιακό. Οι δε Ιταλοί συνεχίζουν το… βιολί τους για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Λάτσιο, Μαουρίτσιο. Σήμερα (15/8) το «Sky Sports» μετέδωσε ότι ο Ολυμπιακός κινείται σοβαρά για την απόκτησή του.

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή υπήρχε και την Κυριακή (14/8) δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός εμφανίζεται έτοιμος να τον κάνει δικό του. Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι οι Ρωμαίοι είχαν απορρίψει πρόταση κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ από την Μπεσίκτας.

Προφανώς αν οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωσή του, τότε θα μιλάμε κυρίως για δανεισμό και όχι για αγορά, μιας και τα 4 ή 5 εκατομμύρια ευρώ φαντάζουν υπερβολικά.

Επιπλέον, θα πρέπει να υπολογίσουμε και κάτι άλλο: Αν ο Ολυμπιακός π.χ. προχωρήσει στην απόκτηση του Ράφαελ Μάρτινς, τότε κλείνει τις πέντε θέσεις ξένων, μιας και ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Ο Μαουρίτσιο επίσης δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Οπότε, κάπου εκεί σαν να μπλέκει το πράγμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μανέ και Καστάινιος για Ολυμπιακό
Tweet για Ντόλι και Ολυμπιακό
Ραφαέλ Μάρτινς για Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ