ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν στη Σερβία για Τζούρτζεβιτς και Ολυμπιακό

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Συνεχίζονται τα σενάρια στα ΜΜΕ της Σερβίας, που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Παρτίζαν για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς. (video)

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα " www.informer.rs" υποστηρίζει ότι οι δύο σύλλογοι έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού...

Γίνεται λόγος για επαφές των δύο πλευρών εδώ και κάμποσους μήνες (πράγματι ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς γνωρίζει και εγκρίνει τον ποδοσφαιριστή), που δεν σταμάτησαν ούτε όταν έγινε γνωστό πως Παρτίζαν και Ολυμπιακός επρόκειτο να συγκρουστούν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γεγονός αυτό λειτούργησε ως ένα έξτρα κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή, που μάλιστα σκόραρε στη ρεβάνς του Φαλήρου, για το τελικό 2-2.

Στο ρεπορτάζ της, η ιστοσελίδα υποστηρίζει πως μετά την λήξη του αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" άνθρωπος από τον πάγκο του Ολυμπιακού είπε στον Ούρος Τζούρτζεβιτς "είσαι δικός μας παίκτης τώρα"...

Σημειώνεται πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ομάδων δεν έχουν ολοκληρωθεί, κάτι που όμως θα συμβεί εύκολα ή δύσκολα τις επόμενες μέρες.

Η Παρτίζαν θέλει τον Σέρβο φορ για τις δύο αναμετρήσεις με την Βιντεοτόν στα play-offs του Europa League, προκειμένου να την βοηθήσει να πετύχει την είσοδο της στους ομίλους της διοργάνωσης. Ούτως ή άλλως ο Τζούρτζεβιτς δεν μπορεί να παίξει με τη φανέλα άλλης ομάδας στα προκριματικά του Champions League, παρά μόνο στη φάση των ομίλων.

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι μετά τους Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα - 5 εκατ. ευρώ), Λεονάρντο (Αλ Αχλί - 4 εκατ. ευρώ) και Νέμανια Μιχάηλοβιτς (Χέρενφεν - 1,7 εκατ. ευρώ), η Παρτίζαν θα προχωρήσει στην πώληση και τους Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του τηρεί σιγή ιχθύος. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ των Πειραιωτών βρίσκονται οι Εμενίκε, Μπεν και Ανσαριφάρντ. Το μόνο σίγουρο είναι πως για να γίνει κουβέντα για μεταγραφή επιθετικού, θα πρέπει να υπάρξει πρώτα αποχώρηση.

Για τον Νιγηριανό δεν γίνεται λόγος, ο φορ από τις Κομόρες έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπέσνικ Χάσι, άρα μένει ο Ιρανός διεθνής επιθετικός και το "αγκάθι" του Μουντιάλ 2018.

Όπως έχει ήδη γραφτεί κάμποσες φορές, το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας είναι ένα σημαντικό ζήτημα για τον Ανσαριφάρντ, που γνωρίζει ότι για να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ιράν (έχει ήδη προκριθεί στα τελικά) οφείλει προηγουμένως να κάνει μια γεμάτη σεζόν.

Κάτι που δύσκολα θα συμβεί με τα ερυθρόλευκα, παίρνοντας ως δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή είναι ο τρίτος φορ στην ιεραρχία και δεν... τρελαίνει τον προπονητή του. Την ίδια στιγμή στο Λιμάνι εξακολουθούν να τονίζουν πως δεν τίθεται θέμα με τον Ανσαριφάρντ. Και φυσικά διαψεύδουν τα σενάρια αποχώρησης του.

Πάντως ο Ολυμπιακός και ο κάθε ενδιαφερόμενος για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για τον Σέρβο, που κοστολογείται κάπου στα 4 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του 23χρονου (2/3/1994) επιθετικού με την Παρτίζαν ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Ο Τζούρτζεβιτς από τις ακαδημίες της Ραντ ανέβηκε στην πρώτη ομάδα το 2011 (44 συμ., 11 γκολ) και τον Γενάρη του 2014 έφυγε με προορισμό την Ολλανδία και την Φιτέσε (27 συμ., 1 γκολ στην πρώτη ομάδα - 28 συμ. και 22 γκολ στην U-21). Ως ελεύθερος πήγε στην Παλέρμο (14 συμ., 2 γκολ) τον Αύγουστο του 2015 και με το ίδιο καθεστώς μεταπήδησε στην Παρτίζαν (40 συμ., 32 γκολ) το καλοκαίρι του 2016. Έχει ξεκινήσει με 4 γκολ και 2 ασίστ σε 6 ματς που έχει αγωνιστεί φέτος. Έπαιξε σε 26 παιχνίδια με την U-21 της Σερβίας, με απολογισμό 15 γκολ σε 26 συμμετοχές.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Δευτέρα ή Τρίτη στην Αθήνα ο Ζιλέ για τον Ολυμπιακό"
"Δευτέρα ή Τρίτη στην Αθήνα ο Ζιλέ για τον Ολυμπιακό"
Το αλφάβητο του Βούζα στην Κ-20
Ντεμπούτο με Αζαξιό ο Λάτσι
Πάει Κροατία ο Χάσι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ