ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν οι Ιταλοί για Ντοναρούμα και Ολυμπιακό

AC Milan goalkeeper Antonio Donnarumma, center, blocks Inter Milan's Mauro Icardi, left, as teammate Leonardo Bonucci, right, defends during an Italian Cup quarter-final soccer match between Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 27, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan goalkeeper Antonio Donnarumma, center, blocks Inter Milan's Mauro Icardi, left, as teammate Leonardo Bonucci, right, defends during an Italian Cup quarter-final soccer match between Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Dec. 27, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Συνεχίζονται στην Ιταλία τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Αντόνιο Ντοναρούμα να αποχαιρετά τη Μίλαν και τον Μίνο Ραϊόλα να χτυπά την πόρτα του Ολυμπιακού για τον πελάτη του.

Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται τα σενάρια στην Ιταλία, που θέλουν τον Ολυμπιακό ως έναν υποψήφιο προορισμό για τον Αντόνιο Ντοναρούμα.

Στη Μίλαν αναμένεται "εκκαθάριση" του ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Αντόνιο Ντοναρούμα, Μάρκο Στοράρι, Γκουστάβο Γκόμες, Τζακ Μποναβεντούρα, Λούκα Αντονέλι, Ιγκνάσιο Αμπάτε, Νίκολα Κάλινιτς, Χακίμ Μαστούρ, Ματέο Γκάμπια, Χουάν Μάουρι, Ενμαντί Οντουαμάντι και Χέρσον Βεργκάρα να κουνάνε μαντήλι στους "ροσονέρι".

Οι Ιταλοί στα ρεπορτάζ τους παραθέτουν πληροφορίες για το νέους επαγγελματικούς προορισμούς των συγκεκριμένων παικτών και φτάνοντας στον Αντόνιο Ντοναρούμα υποστηρίζουν πως, αν δεν ακολουθήσει ξανά τον αδερφό του Τζανλουίτζι, τότε ο Μίνο Ραϊόλα θα χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού.

Ο 28χρονος γκολκίπερ είχε ένα απόλυτα επιτυχημένο πέρασμα από τη χώρα μας με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2016-2017 και έφτασε κοντά στο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ωστόσο στην πορεία προέκυψε η Μίλαν κατόπιν επιθυμίας του αδερφού του να παίξουν με την ίδια φανέλα.

Το ερχόμενο καλοκαίρι αμφότεροι αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα του Μιλάνου και οι Ιταλοί επιμένουν πως ο Μίνο Ραϊόλα μπορέι κάλλιστα να επιχειρήσει την ένταξη του πελάτη του στον Ολυμπιακό.

Για την ώρα πάντως στη σκέψη των Πειραιωτών είναι να στηριχτεί το πρότζεκτ του Ανδρέα Γιαννιώτη, ως δίδυμο με έναν πιο έμπειρο γκολκίπερ στο στυλ του Σίλβιο Προτό.

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Μπάσιμο" της Urawa Red Diamonds για Φαμπρίτσιο
Πρόεδρος Ρίζεσπορ: "Κανένα θέμα Φορτούνη"
Εμενίκε: "Καταστροφικό κεφάλαιο, πέντε απογοητευτικοί μήνες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ