ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν για Μιλιβόγεβιτς οι Ιταλοί

Επιμένουν για Μιλιβόγεβιτς οι Ιταλοί
INTIME SPORTS

Ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι οι επαφές του Ολυμπιακού με την Αταλάντα είναι προχωρημένες για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, υποστηρίζοντας ότι η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί σύντομα.

Μεγάλο... σουξέ μοιάζει να έχει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς σε συλλόγους του εξωτερικού, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε μόλις στις αρχές του Ιουνίου από την Άντερλεχτ.

Μετά την Φενέρμπαχτσε, που βρήκε κλειστή την πόρτα του Ολυμπιακού αλλά εξακολουθεί να παραμονεύει, τώρα είναι η Αταλάντα που σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του παίκτη.

Για δεύτερη σερί μέρα το όνομα του Σέρβου μέσου των "ερυθρολεύκων" φιγουράρει σε μεταγραφικά σενάρια που προέρχονται από το εξωτερικό, με την ιστοσελίδα " fantagazzetta.com " μέσω δημοσιεύματος της να κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές μεταξύ Ολυμπιακού και Αταλάντα για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο ιταλικός σύλλογος έχει ήδη παραχωρήσει τους Ζαπακόστα και Μπαζέλι, ενώ ο Καρμόνα οδεύει προς την Σεβίλλη. Το δημοσίευμα θέλει την Αταλάντα να δίνει την πρώτη της "απάντηση" σε αυτές τις αποχωρήσεις, αποκτώντας τον Σέρβο μέσο των "ερυθρολεύκων".

Ωστόσο το παραπάνω σενάριο μοιάζει εξαιρετικά τραβηγμένο για πολλούς λόγους. Ο Ολυμπιακός απέρριψε προτάσεις της Φενέρμπαχτσε, ακόμη και 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς κοστολογεί αρκετά πιο ψηλά τον παίκτη του. Φαίνεται απίθανο να μπορεί να διαθέσει τόσα πολλά χρήματα η Αταλάντα, όχι μόνο για τον Μιλιβόγεβιτς, αλλά γενικότερα.

Παράλληλα, ο Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο Champions League, αντίθετα η Αταλάντα δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη και φυσικά δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει τίτλους στην Ιταλία. Επομένως πολύ δύσκολα και ο ίδιος ο Σέρβος θα δεχόταν μια τέτοια μετακίνηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ