ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν γιαΚρίσταλ Πάλας καιΜιλιβόγεβιτς!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη (25/1, 19.30) και ενώ την ίδια στιγμή στο Λονδίνο κάνουν λόγο για γρήγορες κινήσεις των “αετών” τηςPremier Leagueγια να προχωρήσουν άμεσα στην απόκτησή του!

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και... φωτιά; Αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες. Άλλωστε, δεν έμειναν και πολλές μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Μία εβδομάδα μόνο!

Εδώ και δύο μέρες λοιπόν στην Αγγλία κάνουν λόγο για γερό μπάσιμο της Κρίσταλ Πάλας για την απόκτηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Μάλιστα, πληροφορίες από το Λονδίνο έκαναν λόγο χθες το βράδυ ακόμα και για πρόταση στον Ολυμπιακό με... 15 εκατομμύρια ευρώ.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Αυτό που ξέραμε μόνο είναι ότι εδώ και πολλούς μήνες είναι σε ανοικτή γραμμή ο Μιλιβόγεβιτς με τη διοίκηση και όποια απόφαση παρθεί, θα παρθεί από κοινού. Είτε για τώρα, είτε γιατο καλοκαίρι. Και θα πρέπει να τονίσουμε για ακόμη μία φορά, ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση ούτε από πλευράς παίκτη, ούτε από πλευράς Ολυμπιακού να χωρίσουν οι δρόμοι τους τον Γενάρη.

Στο Λονδίνο πάντως επιμένουν ότι η Κρίσταλ Πάλας βιάζεται να κάνει άμεσα δικό της τον Σέρβο, όμως, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Κάποιες πηγές αναφέρουν ότι έχει γίνει ήδη η πρόταση.Κατά άλλους η συγκεκριμένη πρόταση είναι στα σκαριά. Υπάρχει ένα θολό τοπίο γύρω από την περιβόητη πρόταση των 15 εκατομμυρίων που ακούγεται στο Νησί.Το μόνο σίγουρο είναιότι οι “αετοί” του Λονδίνου “καίγονται” για αμυντικό χαφ και ο Μιλιβόγεβιτς φέρεται να είναι ο εκλεκτός τους!

Οπότε, βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων, αν και εφόσον ευσταθούν τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία. Δεν λέμε ότι θα πάρει μεταγραφή στην Αγγλία και σας εξηγούμε παραπάνω τους λόγους.Όμως, δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία. Ότι"παίζει” πράγματι το όνομά του για την Κρίσταλ Πάλας.

Στο μεταξύ, ο Σέρβος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Άρη (25/1). Ωστόσο, ο Μπέντο δεν έδειξε με τις τελευταίες δοκιμές ότι σκέφτεταινα του δώσει φανέλα βασικού, εκτός κι αν το φυλάει για έκπληξη την τελευταία στιγμή Για να προλάβουμε διάφορους συνειρμούς, αυτή η πρόθεση του Πορτογάλουδεν έχει να κάνειμε τα σενάρια περί Κρίσταλ Πάλας. Εξ αρχής είχε σκοπό να δώσει ανάσες σε... κόσμο και κοσμάκη λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

Για αυτό το λόγο άλλωστε, θα έχει και πολλά νέα πρόσωπα η ενδεκάδα του αγώνα Κυπέλλου στο “Κλ. Βικελίδης”. Δεν θα απουσιάσει μόνο ο Μιλιβόγεβιτς.

Εν κατακλείδι,αυτό που φαίνεται είναι ότι ο Σέρβος θα πρωταγωνιστήσει για τα καλά στα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ έως το τέλος του μήνα, από τη στιγμή που η Κρίσταλ Πάλας είναι διατεθειμένη - σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Νησί -να προσφέρει “γη και ύδωρ” για να τον εντάξει από τώρα στο δυναμικό της.

Και κάτι που έχει τη σημασία του και το τονίζουν στην Αγγλία: Η Κρίσταλ Πάλας είναι μία ομάδα που έχει την οικονομική δυνατότητα να βγάλει από τα ταμεία της 15 εκατομμύρια ευρώ. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν όντως πρόσφερε το συγκεκριμένο ποσό ή όχι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ