ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένει ο Ολυμπιακός με σύμμαχο τον Μολέντο

Επιμένει ο Ολυμπιακός με σύμμαχο τον Μολέντο

Η Ιντερνασιονάλ ενημέρωσε τους ρεπόρτερ της ότι "δεν έχουμε καμία ενόχληση από την ελληνική ομάδα για τον Μολέντο", αλλά στην πραγματικότητα είναι άλλο ένα επεισόδιο της... τρέλας που πουλάει στους "ερυθρόλευκους".

Όταν αποφασίζει ένας ευρωπαϊκός σύλλογος να μπλέξει με λατινοαμερικάνικο κλαμπ, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα! Πρωτίστως θα πρέπει να "οπλιστεί" υπομονή, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι άκρη δεν πρόκειται να βγάλει.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Επειδή ο Ολυμπιακός έχει κάνει προεργασία από τον χειμώνα για τον Μολέντο, βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με τους μάνατζέρς του και την Ιντερνασιονάλ, αλλά ο βραζιλιάνικος σύλλογος εξακολουθεί να βγάζει προς τα έξω μία εικόνα ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν κάνει καμία απολύτως κίνηση!

Η ατάκα που μεταφέρθηκε στους ρεπόρτερ της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε και γράφτηκε στην ιστοσελίδα " gauchazh.clicrbs.com.br" είναι ότι ο "παίκτης δεν πωλείται".

Η Ιντερνασιονάλ έχει τους λόγους της που κάνει μία τέτοια διαρροή προς τον Τύπο. Ο Μολέντο είναι ο "βράχος" της άμυνάς της και έχει γίνει πολύ αγαπητός στον κόσμο. Θέλει επίσης να κρατήσει την ηρεμία εντός ομάδας έως τις 14 Ιουνίου που διακόπτεται το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα λόγω Μουντιάλ.

Η πραγματικότητα είναι ότι η Ιντερνασιονάλ έχει ενημερώσει ότι πριν από τη διακοπή δεν σκοπεύει να τον δώσει και πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μετά τα μέσα Ιουνίου.

Το θέμα βέβαια είναι αν θα κάνει υπομονή εώς τότε ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρεμπιπτόντως φέρεται να έχει "σύμμαχο" τον Μολέντο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Με λίγα λόγια οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να το βάλουν κάτω, καθώς γνωρίζουν ότι όλα αυτά που βγάζει προς τα έξω η Ιντερνασιονάλ είναι περισσότερο για το… θεαθήναι και δεν έχουν καμία απολύτως ουσία.

Photo credits: AP Photo/Nabor Goulart

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η άφιξη Μαρτίνς στην Ελλάδα κρίνει τον Φετφατζίδη
Καράνκα: "Ο Μαρινάκης θα κάνει το καλύτερο για την άνοδο της Νότιγχαμ Φόρεστ"
Ζαρντίμ: "Αν κάποιος έχασε, αυτός είναι ο Ολυμπιακός"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ