ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Επιμένει ο Ολυμπιακός για Κακουτά"

"Επιμένει ο Ολυμπιακός για Κακουτά"

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα η Σεβίλλη δεν τα βρίσκει με την Τσέλσι για τον Κακουτά και ο Ολυμπιακός επιστρέφει δυναμικά στην διεκδίκηση της υπογραφής του Γάλλου εξτρέμ.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Σεβίλλης την Παρασκευή (12/6) υποστήριζε ότι οι Ανδαλουσιάνοι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την απόκτηση του Γκαέλ Κακουτά από την Τσέλσι.

Ωστόσο γαλλικό δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ανάμεσα στον ισπανικό σύλλογο και τους Λονδρέζους δεν υπάρχει συμφωνία, με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει δυναμικά στην διεκδίκηση της υπογραφής του 24χρονου εξτρέμ.

"Ενώ η Σεβίλλη, μέσω δηλώσεων του Αθλητικού Διευθυντή της, Μόντσι, υποστήριξε πως ο Γάλλος Γκαέλ Κακουτά ήταν κοντά στην ομάδα της Ανδαλουσίας, στην ουσία υπάρχει απόσταση ακόμη από τον αριστεροπόδαρο μέσο, καθώς καμία συμφωνία δεν έχει επέλθει με την Τσέλσι.

Ακόμη, ο Ολυμπιακός είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και αποφασισμένος να προσπεράσει τη Σεβίλλη. Η πρώτη πρόταση που έγινε απορρίφθηκε, αλλά η ελληνική ομάδα θα επιστρέψει επιθετικά με καλύτερη πρόταση στην Τσέλσι", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας " footmercato.net ", διατηρώντας τους "ερυθρόλευκους" στο κυνήγι του Γκαέλ Κακουτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ