ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένει η Μάιντς για Μπενίτες

Επιμένει η Μάιντς για Μπενίτες
INTIME SPORTS

Η Μάιντς ενδιαφέρθηκε για τον Μπενίτες από τον Ιανουάριο, επανήλθε πρόσφατα για τον Παραγουανό σέντερ φορ, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει την κατάληξη των υποθέσεων Καρίγιο και Πουλίδο για να κάνει το κουμάντο του.

Μπορεί ο μάνατζερ του Χόρχε Μπενίτες να δηλώνει άγνοια και να ισχυρίζεται ότι ο πελάτης του είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στον Ολυμπιακό, η γερμανική Μάιντς όμως έχει καταθέσει από τον Ιανουάριο, πρόταση απόκτησης του Παραγουανού και αναθέρμανε πρόσφατα το ενδιαφέρον της.

Ο γερμανικός σύλλογος λοιπόν παρότι τον Ιανουάριο "έφαγε" πόρτα, επανήλθε πρόσφατα και θέλει τον Μπενίτες, ο οποίος κακά τα ψέματα, δεν κατάφερε να βρει θέση στην ενδεκάδα, είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω της προτίμησης των προπονητών σε Μήτρογλου και Χάρα. Βέβαια είναι φέρελπις και ο Ολυμπιακός πιστεύει στις ικανότητες του 23χρονου σέντερ φορ.

Ο Μπενίτες παρά το μικρό χρόνο συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πέτυχε 9 γκολ τη τρέχουσα περίοδο και δημιούργησε την αίσθηση ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα την επόμενη χρονιά, που θα είναι προσαρμοσμένος στην ελληνική πραγματικότητα.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν και από την κατάληξη των μεταγραφικών υποθέσεων του Ολυμπιακού, όσον αφορά τη θέση του σέντερ φορ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κώστας Μήτρογλου θα αποχωρήσει για τέταρτη φορά από τον Πειραιά(προηγήθηκαν ο δανεισμός του σε Ατρόμητο, Πανιώνιο και η πώληση στη Φούλαμ) και αυτή θα είναι και η τελευταία.

Από εκεί και πέρα, παραμένει ανοιχτό το θέμα του Πουλίδο, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να μείνει ελεύθερος τον ερχόμενο μήνα, ενώ μόλις έχει αρχίσει το σήριαλ Καρίγιο.

Αλάγιες: "Θέλουμε 10.000.000 ευρώ για τον Καρίγιο"

Ο αθλητικός γραμματέας της Εστουδιάντες, Αγουστίν Αλάγιες, μίλησε στο Sport24.gr και τόνισε πως η ο σύλλογος της Αργεντινής ζητά 10.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, οι μεταγραφές δεν γίνονται μέσω δηλώσεων στους δημοσιογράφους.

Ο Αλάγιες κάνει το επικοινωνιακό παιχνίδι και ως τώρα το μόνο δεδομένο που υπάρχει, είναι η πρόταση 7.000.000 δολαρίων του Ολυμπιακού με την προσθήκη του Χάρα. Η απάντηση της Εστουδιάντες δεν ήρθε ακόμη και όπως είναι λογικό το σήριαλ θα συνεχισθεί, προκειμένου να γίνει πλειστηριασμός μεταξύ και άλλων ενδιαφερόμενων κλαμπ.

Το θέμα είναι, πόσο διατεθειμένος δείχνει ο Ολυμπιακός να συρθεί στο παιχνίδι των Νοτιοαμερικανών, γιατί υπάρχει και η περίπτωση της απόσυρσης για να μη χρησιμοποιηθεί ως λαγός...

Ο Ολυμπιακός θέλει πάντως τον Καρίγιο, το έκανε γνωστό μέσω πρότασης, της μοναδικής που έχει φτάσει στα γραφεία της Λα Πλάτα και περιμένει την απάντηση για να πράξει αναλόγως. Να κάνει ρελάνς ή να διαλέξει διαφορετικό δρόμο.

Διαβάστε επίσης στα θέματα του Ολυμπιακού:

>

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

>

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

>

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

>

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

>

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ