ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένει για Λορία η Τράμπζονσπορ

Επιμένει για Λορία η Τράμπζονσπορ
Λορία INTIME SPORTS

Ο Γκιόργκι Λορία είναι γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, με τον Σότα Αρβελάτζε να παραδέχεται ότι θέλει τον Γεωργιανό γκολκίπερ στην Τράμπζονσπορ.

Με την έλευση του Στέφανου Καπίνο, ο Γκιόργκι Λορία περίσσευε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, άσχετα να είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος λίγο διάστημα πριν.

Ο Γεωργιανός γκολκίπερ είναι γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Η Τράμπζονσπορ είχε εκφράσει ευθύς εξ αρχής ενδιαφέρον για την απόκτηση του, ωστόσο όλες αυτές τις μέρες δεν είχε σημειωθεί κάποια εξέλιξη.

Ο τουρκικός σύλλογος πάντως επιμένει στην απόκτηση του Λορία, γεγονός που ουσιαστικά επιβεβαιώνεται και μέσα από τις δηλώσεις του Σότα Αρβελάτζε, προπονητή της Τράμπζονσπορ.

"Θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός με την έλευση του Λορία. Στηρίζομαι στο ταλέντο και την εμπειρία του. Επιθυμώ πολύ αυτή τη μεταγραφή. Θα βελτιώσει και τους νέους η παρουσία του στην ομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρβελάτζε για την πιθανότητα να έχει σύντομα στην διάθεση του τον συμπατριώτη του γκολκίπερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ