ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Έπιασε" Ντι Στέφανο ο Καμπιάσο

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό έφθασε τους 25 τίτλους στην καριέρα του κι "έπιασε" τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο, με τον μοναδικό Αργεντινό που τον ξεπερνά να είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Με την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος του Ολυμπιακού προσπέρασε στη λίστα των Αργεντινών με τους περισσότερους τίτλους, τους Κάρλος Τέβες και Λουίς Γκονσάλες. Με την κατάκτηση του τίτλου της Super League την τρέχουσα σεζόν "έπιασε" στη σχετική λίστα των ποδοσφαιριστών από τη χώρα της Νοτίου Αμερικής τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο.

Αυτός ήταν ο 25ος τίτλος στην καριέρα του "Κούτσου", όσους είχε και ο συμπατριώτης του της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2014. Βέβαια, κάποιοι χρεώνουν στον Ντι Στέφανο 26 ή και 27 τρόπαια, αλλά τα Copa Rio de la Plata και Copa Aldao που πήρε με τη Ρίβερ Πλέιτ δεν είναι επίσημοι τίτλοι.

Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού είναι ο δεύτερος Αργεντινός (μαζί με τον Ντι Στέφανο) με τους περισσότερους τίτλους στην καριέρα του κι έχει μπροστά του μόνο τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει πανηγυρίσει 31 κατακτήσεις τροπαίων.

Πηγή: La Nacion

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ