ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έπιασε δουλειά ο Βαλβέρδε

Έπιασε δουλειά ο Βαλβέρδε
INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Την Τρίτη η παρουσίαση του στα γραφεία της ΠΑΕ

Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε νωρίτερα απ' ότι αναμενόταν στην Ελλάδα, ζητώντας μάλιστα να μεταβεί απευθείας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για να προπονήσει την ομάδα.

Μέσα σε απόλυτη μυστικότητα ο 47χρονος τεχνικός έφτασε στην Αθήνα στις τέσσερις το απόγευμα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη κατευθείαν από την Ισπανία.

Μαζί του ήταν οι άμεσοι συνεργάτες του, δηλαδή οι δύο βοηθοί του κι ο μάνατζερ του. Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Οι τρεις τους προγραμμάτισαν να βρεθούν το απόγευμα στου Ρέντη, όπου θα διαξεγόταν η η προπόνηση των "ερυθρολεύκων" στις επτά το απόγευμα.

Η"πρώτη" του Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε το παρών στο προπονητήριο του Ρέντη στις 17.50, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Οι... πόρτες έμειναν κλειστές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, δεδομένου ότι την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του κι η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ισπανός τεχνικός, που μεταφέρθηκε αμέσως από το ξενοδοχείο στο προπονητικό κέντρο, "κλείστηκε" αμέσως στο γραφείο του, όπου συζήτησε με τους άμεσους συνεργάτες του θέματα που αφορούν τους Πειραιώτες.

Σε αυτά τα πλαίσια έκανε και την πρώτη του κουβέντα -γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα- με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Σε αυτή τη σύσκεψη έπεσαν στο τραπέζι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλα και ονόματα ποδοσφαιριστών που αποτελούν στόχους των Πειραιωτών.

Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους μίλησε για αρκετή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης.

Οπωσδήποτε τον τίτλο

Ο Βαλβέρδε ήταν κατηγορηματικός για τους στόχους του Ολυμπιακού: "Θέλουμε οπωσδήποτε το πρωτάθλημα" ήταν το μήνυμα που έστειλε στους ποδοσφαιριστές του: "Περιμένω σκληρή δουλειά απ' όλους. Θα αλλάξουν πολλά" πρόσθεσε ο Ισπανός κόουτς, που γνωρίζει πολύ καλά την ... κάψα των οπαδών της ομάδας για τους τίτλους.

Όπως είναι φυσικό, ο Βαλβέρδε είχε αρκετά τετ-α-τετ με τους ισπανόφωνους της ομάδας και κυρίως τον Άριελ Ιμπαγάσα, με τον οποίο ήταν μαζί πέρσι στην Βιγιαρεάλ...

Ακολουθούν οι μεταγραφές

Από την Τρίτη θα ξεκινήσει και ο νέος μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε το διήμερο που ακολούθησε είχε σειρά επαφών με ανθρώπους και παίκτες που μπορεί να έρθουν τον Πειραιά.

Οι θέσεις είναι πλέον γνωστές σε όλους, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα κινηθούν για την απόκτηση εντός τουλάχιστον αμυντικού μέσου (το όνομα του Νεκουνάμ να είναι ψηλά στην λίστα) και ενός ακόμα επιθετικού με ευχέρεια στο γκολ.

Βέβαια αν ο Ισπανός τεχνικός διαπιστώσει τις επόμενες ημέρες πως θα χρειαστούν και άλλες μεταγραφές, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κινηθεί για άλλους δυο ακόμα παίκτες.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο από την άφιξη του Ερνέστο Βαλβέρδε από το Redplanet.gr










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ