ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επένδυση στο μέλλον με Παντελάκη στον Ολυμπιακό

Επένδυση στο μέλλον με Παντελάκη στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο 20χρονος Επαμεινώνδας Παντελάκης, παίκτης του Εργοτέλη, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια από τους "ερυθρόλευκους" που βλέπουν στο πρόσωπο του διεθνή Έλληνα στόπερ ένα υποσχόμενο ταλέντο για το μέλλον. (VIDEO)

Σε μια ακόμα επένδυση για το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός αποκτώντας τον 20χρονο Επαμεινώνδα Παντελάκη από τον Εργοτέλη. Οι "ερυθρόλευκοι" παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τον στόπερ της ομάδας της Κρήτης και πριν λίγο διάστημα προχώρησαν στην απόκτηση των δικαιωμάτων του για τα επόμενα 4 χρόνια.

Ο Παντελάκης ο οποίος είναι γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1995 άνηκε στον Εργοτέλη όπου και ξεκίνησε τη σεζόν και από τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε στον Φωστήρα δανεικός αλλά δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα ήθελε.

Οι "ερυθρόλευκοι" όμως έχουν άποψη για τον παίκτη από τις μικρές εθνικές ομάδες με τις οποίες έχει αγωνιστεί και προχώρησαν στην απόκτηση του πιστεύοντας στο ταλέντο του 20χρονου στόπερ ο οποίος την επόμενη σεζόν αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός.

Η είδηση έγινε γνωστή από κρητικά ΜΜΕ καθώς ο Παντελάκης βρέθηκε σεεκδήλωση της Ακαδημίαςτου Άρη Σούδας για να βραβευτεί ως ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας. Την ώρα της βράβευσής τουουπεύθυνος της Ακαδημίας της ομάδας της Σούδας, Αντώνης Παπαγεωργίου, τόνισεότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του Παντελάκη.Μάλιστα στον ποδοσφαιριστή δόθηκε και πλακέτα από τηνχανιώτικη ομάδα, όπου αναφερότανως παίκτης των Πειραιωτών.

Για Τσαγκλαγιάν γράφουν οι Τούρκοι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία τώρα και συγκεκριμένα του futbolarena.com ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρο του και τον 19χρονο επιθετικό της Καϊσέρι Ερσίγεσπορ Ογκουλκάν Τσαγκλαγιάν τον οποίο θέλουν να αποκτήσουν Γαλατάσαραι και Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο πρόεδρος της Ερσίγεσπορ, Ζίγια Ερέν απέρριψε προτάσεις από τις δύο μεγάλες ομάδες της χώρας και ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει καταθέσει πρόταση και ο Ολυμπιακός. Ο Τσαγκλαγιάν έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου 1996. Παίζει στη θέση του επιθετικού και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Γκαζιάντεπσπορ. Δεν έχει αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα της Εθνικής Τουρκίας, αλλά έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια των μικρών εθνικών, έχοντας συνολικά 27 συμμετοχές και 12 γκολ.

Σε συλλογικό επίπεδο, μετράει 31 συμμετοχές, έξι γκολ και δύο ασίστ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως ακραίος επιθετικός είτε στο δεξί «φτερό», είτε στο αριστερό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ