ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέμβαση ο Γκαρθία, χάνει και Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χειρουργικά θα αντιμετωπιστεί η φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας του Όσκαρ Γκαρθία, που δεν θα είναι στον πάγκο ούτε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Από την Τρίτη (6/2) ο Όσκαρ Γκαρθία αισθανόταν μια αδιαθεσία, πιστεύοντας ότι οφείλεται στο άγχος και την πίεση των τελευταίων ημερών.

Οι ενοχλήσεις έγιναν έντονες την Τετάρτη (7/2), όταν και το ιατρικό επιτελείο των "ερυθρολεύκων" διέγνωσε φλεγμονή σκωληκοειδίτιδας στον Ισπανό τεχνικό!

Κάτι που σήμανε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να τεθεί... νοκ άουτ από τον πάγκο του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Γκαρθία θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που εμφανίστηκε και δεν θα είναι σε θέση να καθοδηγήσει τεχνικά τους "ερυθρόλευκους" ούτε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, την Κυριακή (11/2, 19:30) στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την προπονητική ευθύνη θα αναλάβει ξανά ο Χρήστος Κόντης.

** Οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν συγχαρητήρια στον Ντούσαν Μπάγεβιτς για την φιλοξενία, όπως ανάλογα είχαν πράξει οι άνθρωποι της ΑΕΚ στα ματς του "Γ. Καραϊσκάκης" που προηγήθηκαν.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Γκαρθία στο ΟΑΚΑ!
Το μήνυμα του Καραπαπά στον Γκαρθία
Η φοβερή σύμπτωση με Γκαρθία - Μίτσελ
Στο φύλλο αγώνα ο Πούτσε, στην πράξη ο Κόντης
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ