ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επεισόδιο Πάντελιτς - Ντιόγκο στου Ρέντη

Επεισόδιο Πάντελιτς - Ντιόγκο στου Ρέντη
INTIME SPORTS

Ένταση προκλήθηκε λίγο πριν από την προπόνηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πάντελιτς και τον Ντιόγκο. Διαβάστε το story και ότι συνέβη στου Ρέντη.

Πάντελιτς και Ντιόγκο λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια λίγο πριν την προπόνηση της Παρασκευής όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος".

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν από τα πόδια του Βραζιλιάνου επιθετικού και αν δεν υπήρχε αντίδραση από τους ψυχραιμότερους τα πράγματα ίσως να είχαν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο Ντιόγκο κλώτσησε μια μπάλα που βρήκε τον Σέρβο επιθετικό στο κεφάλι και εκείνος με τη σειρά του του ζήτησε κάπως αυστηρά να μην επαναληφθεί και τα πνεύματα άναψαν μέχρι τη στιγμή που μπήκε τέλος σ' αυτό το επεισόδιο.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα αυτό δεν είναι το πρώτο επεισόδιο που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη αφού και πριν το ματς με την Σάλκε λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Νταβίδ Φουστέρ με τον Ραφίκ Τζιμπούρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή το περιστατικό ανάμεσα στον Ντιόγκο και τον Πάντελιτς έλαβε χώρα πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Λεόναρντο Ζαρντίμ δεν ήταν μπροστά.

Όπως και να 'χει οι εντάσεις είναι λογικό να υπάρχουν σε μια ομάδα 30 ανθρώπων αφού ο καθένας έχει διαφορετικό χαρακτήρα αλλά όσο να 'ναι σίγουρα δεν είναι το πιο υγιές να συμβαίνουν αρκετές φορές περιστατικά τσακωμών.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην τελευταία επίσκεψή του στου Ρέντη είχε επισημάνει για πολλοστή φορά πως θέλει να υπάρχει ενότητα και όλοι να είναι μια οικογένεια.

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη για την κριτική που ασκούν στον Ολυμπιακό αλλά και την αποθέωση του Πάμπλο Κοντρέρας για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα στο "Γέωργιος Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ