ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επανέρχεται για Ρομπέρτο η Βιγιαρεάλ

Επανέρχεται για Ρομπέρτο η Βιγιαρεάλ
INTIME SPORTS

Η Βιγιαρεάλ δεν εγκαταλείπει την μάχη για τον Ρομπέρτο Χιμένεθ και όσο η Βαλένθια καθυστερεί στις επαφές της με τον Ολυμπιακό, στο "κίτρινο υποβρύχιο" παραμονεύουν για την απόκτηση του Ισπανού γκολκίπερ.

Ο Ρομπέρτο Χιμένεθ για την ώρα παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι αυτό θα ισχύει και τις επόμενες μέρες. Είναι προφανές πως το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για τον 29χρονο γκολκίπερ και το γεγονός πως ο ίδιος δεν λέει "όχι" στην προοπτική του επαναπατρισμού του, δημιουργούν συγκεκριμένα δεδομένα στην υπόθεση του.

Η ομάδα που μοιάζει αυτή τη στιγμή να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες του Ρομπέρτο είναι η Βαλένθια. Θέση στην βασική ενδεκάδα, οικονομικές απολαβές και παρουσία στο Champions League της επόμενης περιόδου. Οι "νυχτερίδες" καθυστερούν τις εξελίξεις θέλοντας να ρίξουν όσο μπορούν την τιμή κόστους για την αγορά του παίκτη, προσπαθώντας να δώσουν στον Ολυμπιακό λιγότερα από όσα προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

Προ ημερών σας είχαμε ενημερώσει για το έντονο ενδιαφέρον της Βιγιαρεάλ στο πρόσωπο του Ρομπέρτο . Το "κίτρινο υποβρύχιο" εμφανιζόταν έτοιμο να ματσάρει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και να πάρει τον παίκτη. Ωστόσο "σκόνταψε" στην επιθυμία του 29χρονου πορτιέρε να αγωνιστεί σε ομάδα Champions League και η υπόθεση ατόνησε.

Βλέποντας την Βαλένθια να κωλυσιεργεί, η Βιγιαρεάλ ετοιμάζεται να επανέλθει στην διεκδίκηση του Ρομπέρτο. Και αυτή τη φορά να κάμψει τις αντιστάσεις του Ισπανού γκολκίπερ. Η ομάδα του Μαρθελίνιο θέλει τον παίκτη του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον τραυματία Σέρχιο Ασένχο και ο Ρομπέρτο είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των Λεβαντίνων. Η διοίκηση της Βιγιαρεάλ προσανατολίζεται σε δύο ενδεχόμενα: είτε να δώσει τα 8 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό, είτε να προσφέρει χρήματα και έναν παίκτη στα ανταλλάγματα.

Οι δηλώσεις του ατζέντη του Ρομπέρτο περί μη επίσημης προσφοράς της Βαλένθια στον Ολυμπιακό , άνοιξαν πάλι την όρεξη του "κίτρινου υποβρύχιου" για τον παίκτη. Μένει αυτή τη φορά να δούμε αν η δεύτερη απόπειρα της Βιγιαρεάλ να αποκτήσει τον 29χρονο γκολκίπερ θα στεφθεί με επιτυχία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ