ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επανεκκίνηση αλά 2010

Επανεκκίνηση αλά 2010

Όπως άλλαξε θεαματικά το ρόστερ ο Βαγγέλης Μαρινάκης μόλις ανέλαβετην ομάδα, έτσι αναμένεται να κάνει και τώρα! Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ.

Μπορεί οι περισσότεροι να θεώρησαν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους παίκτες, ως καμπανάκι για να αφυπνισθούν και να πάρουν το κύπελλο, αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα εννοούσε και με οδηγό το 2010, είναι αποφασισμένος να αλλάξει το ρόστερ και να παρουσιάσει διαφορετική και καλύτερη ομάδα την επόμενη περίοδο.

Όπως άλλαξε θεαματικά το ρόστερ, μόλις ανέλαβετην ομάδα, έτσι αναμένεται να κάνει και τώρα.

Αρκεί βέβαια να «συνυπογράψει» ο Μίτσελ, που θα πάρει τις μεγάλες αποφάσεις και μάλιστα «εν λευκώ», όπως είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Έστειλε με λίγα λόγια και ένα μήνυμα, σε όσους άρχισαν πρόωρα τις αμφισβητήσεις, ότι ο Ισπανός θα είναι το απόλυτο αφεντικό, όπως και ο συμπατριώτης του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Μίτσελ θα παραδώσει στο φινάλε της σεζόν μια αναλυτική έκθεση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, όπου θα αναφέρεται σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και με βάση αυτή τη λίστα λοιπόν θα γίνουν οι προσθαφαιρέσεις. Όποιος παίκτης δεν κάνει στον Μίτσελ θα φύγει, είτε πρόκειται για κάποιον που είναι δεμένος με πολυετές συμβόλαιο, είτε για κάποια περίπτωση που είναι απλή υπόθεση η αποχώρηση του. Θα αφήσουν παίκτες ελεύθερους ή θα τους πουλήσουν αν υπάρξει ενδιαφερόμενος.

Πάμε λοιπόν για μια… επαναφορά του πλάνου 2010, όταν στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε σαρωτικές αλλαγές. Διώχνοντας αλλά και φέρνοντας πολλούς ποδοσφαιριστές. Εκείνο το καλοκαίρι έφυγαν Όσκαρ, Μαρέσκα, Επστάιν (δανεικός), Ντάρμπισιρ (δανεικός), Λεονάρντο, Ντιόγκο (δανεικός), Λεντέσμα, Λούα Λούα, Ντομί, Σουμπίνιο (δανεικός), Ζεβλάκοφ, Ζαϊρί, Κόβατς. Έφυγαν επίσης και μια σειρά από νεαρούς έλληνες ως δανεικοί και το ρόστερ του Ολυμπιακού πέρασε γενναία αλλαγή. Εκείνο το καλοκαίρι ήρθαν Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Πάντελιτς, Ρόμενταλ, Ουρτάδο, Φουστέρ, Ριέρα, Μέγερι, Μιραλάς, Νέμεθ κλπ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος. Το έχει αποφασίσει. Το θέμα πια είναι αποκλειστικά στον Μίτσελ και φυσικά θα αποκτηθούν και δυο-τρεις σπουδαίοι ξένοι παίκτες για να εμφανισθεί η ομάδα ενισχυμένη και καλύτερη από την εφετινή. Και όλα είναι προαποφασισμένα, είτε κατακτηθεί το κύπελλο, είτε όχι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ