ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Eπαναστάτης, με ψυχή παιδιού ο Αφελάι"

Μίτσελ: "Eπαναστάτης, με ψυχή παιδιού ο Αφελάι"
INTIME SPORTS

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην πατρίδα του για τον Αφελάι και τον Αμπιντάλ, τονίζοντας ότι ο Ολλανδός, θα έχει πρόβλημα σε οποιαδήποτε ομάδα, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αν δεν αλλάξει νοοτροπία.

Ο Μίτσελ μίλησε στην πατρίδα του για το θέμα που έχει προκύψει με τον Ιμπραχίμ Αφελάι, υπογραμμίζοντας πως ο Ολλανδός εξτρέμ θα έχει πρόβλημα όπου κι αν αγωνίζεται, αν δεν αλλάξει νοοτροπία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό "Cadena Ser" για τον Ιμπραΐμ Αφελάι και την αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ από την ενεργό δράση.

"Αν ο Αφελάι δεν αλλάξει νοοτροπία θα έχει πρόβλημα, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και σε οποιονδήποτε σύλλογο. Είναι ένας επαναστάτης, έχει ψυχή παιδιού, αλλά θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν παίζει πλέον στην Μπαρτσελόνα ή τη Σάλκε", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός στον Τύπο της πατρίδας του.

Όσο για την αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ από τους αγωνιστικούς χώρους, ο Μίτσελ τόνισε: "Μαζί μας, ο "Άμπι" έπαιξε σε κορυφαίο επίπεδο. Φαντάζομαι στην Μπαρτσελόνα με τόσο καλούς παίκτες, θα ήταν το ίδιο καλός. Συνυπήρξαμε μόλις έξι μήνες, αλλά κανείς στον Ολυμπιακό δεν θα ξεχάσει ότι μοιραστήκαμε το... κοστούμι του Αμπιντάλ. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Αμπιντάλ. Η ομάδα που εργάζομαι τώρα έχει πολύ σημαντική υποδομή".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ