ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επαναφέρουν Λεκά οι Γάλλοι για Ολυμπιακό

Επαναφέρουν Λεκά οι Γάλλοι για Ολυμπιακό

Γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Φρανσουά Μοντεστό δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τον 31χρονο τερματοφύλακα της Μπαστιά, Ζαν Λουί Λεκά που έχει συμβόλαιο με τους Κορσικανούς έως το 2019.

Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Γαλλία άρχισαν τα διάφορα σενάρια με ποδοσφαιριστές από την γαλλική αγορά που θα απασχολήσουν ή απασχολούν ήδη τον Ολυμπιακό.

Η... μισή Γαλλία είναι δεδομένο ότι έχει προταθεί στους "ερυθρόλευκους", ωστόσο, στην Κορσική υποστηρίζουν ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα "παίξουν" δυνατά στα κόκκινα ρεπορτάζ είναι ο Ζαν Λουί Λεκά.

Πρόκειται για τον 31χρονο τερματοφύλακα της Μπαστιά, ο οποίος έχει φέτος 31 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ. Το όνομά του είχε ξανακουστεί πριν από ένα δίμηνο, όταν στον Ολυμπιακό είχαν αποφασίσει ότι ο Λεάλι δεν μπορεί να συνεχίσει στο λιμάνι.

Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες βγάζουν μία διάθεση να κρατήσουν τον Ανδρέα Γιαννιώτη ως μπακ απ του Στέφανου Καπίνο και να μην στραφούν σε άλλη λύση. Βέβαια, όλα αυτά θα εξαρτηθούν με την έλευση του νέου τεχνικού.

Στην Κορσική πάντως επέμεναν ότι ο Ζαν Λουί Λεκά δεν έχει φύγει από το μυαλό του Μοντεστό και πώς παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2019 με την Μπαστιά, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν στη χώρα μας το ερχόμενο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παραμένει ανοικτό του Γκαρντ
Αρχίζει το... καλοκαίρι στον Ολυμπιακό!
ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Καθ' υπόδειξη του ΠΑΟΚ η καταγγελία Αποστολόπουλου"
Αποφασίζει ο Σιμιτζόγλου για την δίωξη στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ