ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επαναφέρουν Ανγκά οι Ελβετοί

Επαναφέρουν Ανγκά οι Ελβετοί

Στην Ελβετία επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του Μαρτέν Ανγκά της Ζανκτ Γκάλεν, υποστηρίζοντας ότι ο 22χρονος στόπερ βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου υπήρξε μια σειρά δημοσιευμάτων στην Ελβετία που συνέδεε τον Μαρτέν Ανγκά με τον Ολυμπιακό, καθώς γινόταν λόγος για ενδιαφέρον των Πειραιωτών στο πρόσωπο του αρχηγού της Ζανκτ Γκάλεν.

Είναι 22 ετών, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ελβετίας. Τελείωσε τη σεζόν με 32 παιχνίδια στην πλάτη του, έχει συμβόλαιο έως το 2018 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι λίγο πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται και για το ποσό που θα ζητήσει η Ζανκτ Γκάλεν στο ενδεχόμενο πώλησης του.

Στο μεσοδιάστημα δεν προέκυψε τίποτα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ανγκά, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής (17/7) ήρθε νέο δημοσίευμα στην Ελβετία να επαναφέρει στο προσκήνιο το ίδιο σενάριο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " www.fm1today.ch", το γεγονός ότι ο Ανγκά ζήτησε να μην φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού το Σάββατο (16/7) στο φιλικό κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν δείχνει ότι ο 22χρονος στόπερ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Το ίδιο δημοσίευμα επιμένει ότι ο παίκτης βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, βάζοντας παράλληλα στο κόλπο της απόκτησης του και την Γάνδη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ