ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένχελς: "Στόχος μας το 6 στα 6"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μπγιορν Ένχελς μίλησε στη NOVA για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Βέλγος στόπερ του Ολυμπιακού, Μπγιορν Ένχελς, μίλησε στη NOVA για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, αλλά και για το ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος της ομάδας του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο ίδιος είπε να γίνει το απόλυτο στα υπόλοιπα ματς ως το φινάλε της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος του Ολυμπιακού: "Είχαμε μια δύσκολη περίοδος, ο στόχος είναι να βελτιωθούμε, μπορεί να μην έχουμε ντέρμπι, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και τα έξι παιχνίδια, δεν εξαρτάται από εμάς πλέον, αλλά όπως είπα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς".

Για το αν πρέπει ο Ολυμπιακός να συμβιβαστεί με την δεύτερη θέση: "Ο στόχος τους Ολυμπιακού είναι πάντα η πρώτη θέση, αλλά τώρα δεν είναι τόσο εύκολο, πρέπει να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση, γιατί μας οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Αυτό δεν είναι δικαιολογία όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, πρέπει να έχεις τον έλεγχο της θέση και να βρίσκεσαι πάντα σε ετοιμότητα, πρέπει να ελέγχεις την πίεση και να κερδίζεις πάντα".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο μετά την κόκκινη κάρτα και το πέναλτι ρίξαμε την απόδοσή μας, αλλά όπως είπα είμαστε Ολυμπιακός και στόχος είναι να βελτιωνόμαστε και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα γίνει".

Για το τι έφταιξε και δεν ήρθε η νίκη: "Δεν ξέρουμε τι έγινε μιλήσαμε μεταξύ μας, παίξαμε 11 εναντίον 10 οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία, παραδέχομαι ότι είναι δικό μου το λάθος για το γκολ του Παναθηναϊκού, το σίγουρο είναι ότι θα βελτιωθούμε".

Για το ματς με τον Πλατανιά: "Έχουμε παίξει τρις φορές απέναντι τους και νομίζω ήμασταν καλοί, τους γνωρίζουμε αρκετά καλά, ο στόχος είναι να κερδίσουμε και να βελτιωθούμε, ο στόχος είναι το 6 στα 6".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ