ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ένχελς: "Ξέρω ότι έχω μηδενικές πιθανότητες για το Μουντιάλ"

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Απόλυτα ρεαλιστής ο Μπιερν Ένχελς, παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στο Βέλγιο πως έχει ελάχιστες έως μηδενικές πιθανότητες να κληθεί στην εθνική για το Μουντιάλ, αφού προτεραιότητα έχουν όσοι βοήθησαν στην προκριματική φάση.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" αντιμετωπίζουν κάμποσα προβλήματα στην άμυνα και το όνομα του Μπιερν Ένχελς έχει μπει στις ποδοσφαιροκουβέντες στο Βέλγιο, όσον αφορά την αποστολή της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ο Ένχελς είχε συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μαρκ Βίλμοτς για το Euro 2016, ωστόσο ένας τραυματισμός στον ώμο τον άφησε πίσω, του στοίχισε μια μεταγραφή στην Αγγλία αλλά και μια σεζόν που πάλευε να βρει τον εαυτό του. Το καλοκαίρι ήρθε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και η συμμετοχή σε παιχνίδια Champions League.

Η εθνική ομάδα του Βελγίου δεν λέει να ησυχάσει με τις δυσκολίες στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα πλέον να υπάρχουν φωνές υπέρ του στόπερ των Πειραιωτών, προκειμένου να συμπεριληφθεί στο ρόστερ για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Ένχελς μιλώντας στην ιστοσελίδα " voetbalbelgie.be" έδειξε να μην τρέφει αυταπάτες:

"Είμαι αρκετά ρεαλιστής για να συνειδητοποιήσω ότι έχω ελάχιστες ή μηδενικές πιθανότητες και όλα τα παιδιά που κλήθηκαν στην διάρκεια της προκριματικής φάσης αξίζουν την κλήση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού βοήθησαν στην πρόκριση μας.

Νομίζω πως είναι λογικό, ελπίζω να πάνε καλά στα γήπεδα της Ρωσίας και η εθνική ομάδα να πετύχει κάτι όμορφο στο τουρνουά.

Πιστεύω πως θα έπρεπε πρώτα να συμβούν πολλά πράγματα για να δεχθώ μια κλήση στην εθνική, αλλά οκ, αν με καλέσουν προφανώς και θα φροντίσω να είμαι γρήγορα έτοιμος, αφού αναμφισβήτητα είναι τιμή να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου", τόνισε χαρακτηριστικά ο στόπερ του Ολυμπιακού όταν ρωτήθηκε για τη συζήτηση που υπάρχει γύρω από το όνομα του.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σενάρια για Λυκογιάννη, γράφουν για Ομπράντοβιτς οι Σέρβοι
Βλέποντας και κάνοντας με τον Εμενίκε
Ο Ολυμπιακός είναι η πιο επικίνδυνη και η πιο ευάλωτη ομάδα της Super League
Εκτός ο Σίλβα, μέσα ο Κοεντράο για Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ